Beveiligingsoplossingen

Bescherm de bedrijfsactiviteiten van uw klanten met een compleet, end-to-end security framework van Arrow.

Producten Word partner

Beveiligingsoplossingen

Industriële dreigingen vereisen een industriële reactie

Cybersecurity is essentieel in de huidige omgeving van hackers, malware, virussen, spyware en meer. Het opzetten van een compleet, end-to-end cyber security framework is van cruciaal belang voor een alomvattende, efficiënte, meegaande en veilige onderneming.

Tegenwoordig maken phishing, ransomware en spyware deel uit van bijna elk C-suite gesprek. De overgrote meerderheid van de softwarebestedingen betreft beveiligingsproducten zoals eindpuntbeveiliging, identiteits- en toegangsbeheer en beheer van kwetsbaarheden.

Bedreigingen ontstaan op een bijna industriële schaal en vereisen daarom een industriële reactie. Dit maakt het verkopen van oplossingen om dit te bestrijden bijna even veeleisend als het kopen ervan.

Arrow's concurrentievoordeel

Arrow is een specialist in beveiliging; meer dan 20 jaar ervaring met het helpen van partners om te handelen naar de altijd aanwezige behoefte om zaken te beveiligen met waardevolle oplossingen.

Wij helpen u een weg te vinden naar de antwoorden die u en uw klant zoeken en vooral, bieden wij zo veel mogelijk advies als u nodig hebt, of dat nu in technologie selectie, ontwerp, implementatie of ondersteuning is.

Veiligheid is natuurlijk een wereldwijde bedreiging, die soms een globale oplossing vereist. Werken met Arrow zorgt ervoor dat u altijd over dit bereik beschikt als uw klant het nodig heeft, maar nooit ten koste van het omgaan met een deskundig lokaal team.

Neem contact op

Neem voor meer informatie over onze netwerk- en beveiligingsoplossingen contact op met uw Arrow Account Manager of neem contact met ons op.

De zeven pijlers van beveiliging

Ons doel is om partners in staat te stellen de beveiliging te begrijpen, uit te voeren en te monetariseren op een breed scala aan platformen, ongeacht de bestaande vaardigheden of ervaring. Onze oplossingen zijn georganiseerd rond zeven belangrijke pijlers. Zie hieronder voor meer informatie.

How Can We Help?

We will only use your information in accordance with our Privacy Policy.

Connect met Arrow

Om de perimeter te beschermen en veilige toegang mogelijk te maken.

Bescherm elk apparaat en hoe het communiceert met zakelijke services en gegevens.

Alleen geautoriseerd personeel heeft dus toegang tot geautoriseerde services.

Beveiligen tegen inkomende inhoud en het beschermen van bedrijfsinhoud tegen onbedoelde of kwaadaardige bedreigingen.

Het bieden van perspectief op de algehele veiligheidshouding en middelen om bedrijfsbrede beleidsmaatregelen beter te kunnen handhaven.

Detecteren en beveiligen tegen de meest geavanceerde en hardnekkige bedreigingen.

Continue waakzaamheid en geautomatiseerde reactie in geval van een aanval.

Producten met betrekking tot beveiliging