Edge en IoT-oplossingen

We zijn uniek in ons vermogen om partners te ondersteunen met een end-to-end Edge- en IoT-portfolio.

Producten Word partner

Edge en IoT-oplossingen

Creëren, verbinden, beheren en ondersteunen

Het potentieel van Edge en IoT realiseren

Door gegevens te begrijpen via moderne Data Intelligence, kunnen organisaties buitengewone voordelen realiseren, waaronder:

The Edge en Internet of Things (IoT) bieden kanaalpartners een enorme kans om echte waarde voor hun klanten te genereren. Het biedt een groot potentieel om de manier waarop bedrijven werken te transformeren en onschatbare data-inzichten te leveren van objecten die voorheen niet communicatief waren.

Arrow is uniek in zijn positie als Edge en IoT kanaal enabler en aggregator, die toegang hebben tot een compleet ecosysteem van partners die elk bekwaam zijn in verschillende gebieden van Edge en IoT ontwerp en levering, plus een uitgebreide beveiligingspraktijk die zorgt voor "sensor to sunset" beveiliging. Arrow biedt ook het extra voordeel van uitgebreide interne vaardigheden, middelen en expertise, lokaal en wereldwijd. Met deze bronnen kunnen partners eenvoudig navigeren door de complexe Edge- en IoT-technologie en het leverancierslandschap.

Partners kunnen zich richten op hun eigen expertisegebied, waar nodig samenwerken met complementaire partners om transformationele oplossingen op de markt te brengen. Arrow brengt al deze elementen samen met uitgebreide interne Edge- en IoT-vaardigheden, middelen en expertise, zowel lokaal als wereldwijd, om ervoor te zorgen dat alle partners effectief samenwerken.

Werken met Arrow

Arrow is ideaal geplaatst om het Edge- en IoT-landschap te demystificeren. Het is de enige organisatie met de technologische oplossingen, de specialistische expertise en het ecosysteem van leveranciers en partners om een end-to-end of "sensor to sunset" -portfolio te leveren. Bedrijven kunnen verbonden apparaten en services tijdens hun gehele levenscyclus implementeren, beheren, bewaken, analyseren, beveiligen en gelde maken, allemaal vanuit Arrow.

Arrow's sterke relaties met Edge- en IoT-leveranciers stellen partners in staat om partnerprogramma's en -middelen te vinden en te gebruiken, om optimaal gebruik te maken van de beschikbare ondersteuning.

Intern maakt Arrow gebruik van een breed scala aan specialistisch talent verspreid over divisies, waaronder oplossingsarchitecten die zich richten op het grote beeld van de klant, componentspecialisten die de sensoren, protocollen en connectiviteitselementen van een Edge- en IoT-oplossing kunnen adviseren en leveren, technologische specialisten die big data analytics, cybersecurity en cloud-hostingbeslissingen kunnen informeren en technici die van onschatbare waarde zijn voor de begeleiding van operationele technologie, informeren.

Het belangrijkste is dat Arrow een ongeëvenaard ecosysteem van Edge- en IoT-partners en -leveranciers blijft opbouwen die geavanceerde end-to-end Edge- en IoT-oplossingen kunnen implementeren op verschillende markten en industrieën.

Neem contact op

Ontdek hoe Arrow je Edge- en IoT-oplossingen kan maken, verbinden, beheren en onderhouden. Neem contact met ons op om met een van onze experts te praten over het realiseren van het potentieel van de Edge en Internet of Things.

Solutions from Sensor to Sunset™

How Can We Help?

We will only use your information in accordance with our Privacy Policy.

Connect met Arrow

Deskundig ontwerp, technische en technische ondersteuning, inclusief online hulpmiddelen en hulpmiddelen voor samenwerking plus toegang tot een van 's werelds grootste online databases met referentieontwerpen en componentinformatie.

Arrow's uitgebreide Edge- en IoT-portfolio bestaat uit 64.000 producten van meer dan 800 partners om klanten van sensor to sunset mee te nemen.

Partners kunnen de technologie, expertise en ondersteuning van Arrow gebruiken om hun eigen Edge- en IoT-oplossingen te ontwerpen, bouwen en leveren, zonder hun autonomie of controle te verliezen. Of ze kunnen bewezen, vooraf geconfigureerde Edge- en IoT-oplossingen snel op de markt brengen.

De componentspecialisten van Arrow kunnen de sensoren, protocollen, gateways en connectiviteitselementen van een IoT-oplossing adviseren en leveren, terwijl netwerkspecialisten en bekwame ingenieurs beslissingen over netwerken, cloud en hosting kunnen delen.

Arrow heeft de mogelijkheden en beveiligde infrastructuur om de verbinding van elk apparaat via elk protocol mogelijk te maken, from edge to cloud.

Eenmaal verbonden, moeten klanten met hun IoT-technologie beheren en ermee communiceren. Met de gegevensbeheerhulpprogramma's van Arrow is het eenvoudig om apparaten op afstand te organiseren en beheren.De bekwame veiligheidspraktijk van Arrow zorgt ervoor dat elk Edge- en IoT-project in elke fase wordt beschermd, van apparaat tot gateway tot cloud tot datacenter, onderweg en elk punt daartussenin.

Arrow is voortdurend aan het evolueren en innoveren om zijn partners te ondersteunen met toegang tot de meest uitgebreide Edge- en IoT-portfolio en middelen voor kanaalinschakeling in de branche. Arrow ondersteunt zijn partners door de hiaten in hun eigen vaardigheden aan te vullen, of dat nu helpt om een succesvolle Edge en IoT-praktijk op te zetten of om toegang te bieden tot het brede Edge en IoT-ecosysteem van specialisten.