Data Intelligence-oplossingen

De wereld van vandaag wordt in toenemende mate aangedreven door gegevens. Transformeer die gegevens in bruikbare zakelijke kennis.

Producten Word partner

Data Intelligence-oplossingen

Gegevens aan het werk zetten voor betere bedrijfsresultaten

De gemiddelde organisatie heeft meer gegevens dan ooit, en misschien zijn het gewoon de gestructureerde, traditionele gegevens die ze kennen - voordat ze zelfs maar hebben nagedacht over opkomende gegevensbronnen zoals sociale media, machines, clouds of the Internet of Things.

Door gegevens te begrijpen via moderne Data Intelligence, kunnen organisaties buitengewone voordelen realiseren, waaronder:

  • Verbetering van het concurrentievermogen
  • Snellere time-to-value door betere besluitvorming
  • Slimmere reacties op zakelijke veranderingen
  • Grotere bedrijfsprestaties

Arrow's concurrentievoordeel

Arrow heeft een speciale oplossingspraktijk ontwikkeld waarmee onze partners oplossingen kunnen leveren die deze voordelen mogelijk maken. We hebben een uitgebreid portfolio van technologie gecombineerd met eersteklas expertise om u te helpen met elk onderdeel van uw Data Intelligence-oplossing.

Deze end-to-end-mogelijkheid is niet beter te demonstreren dan met ons fantasierijke How Happy is London-experiment - een realistisch voorbeeld van hoe Data Intelligence kan worden ingezet om een Big Data-uitdaging aan te pakken.

Eenvoudiger beheer - ingebouwde software, alle datacenterresources worden vanaf het ene platform voorzien, bewaakt en geschaald.

Neem contact op

Neem voor meer informatie over onze Data Intelligence Solutions contact op met uw Arrow Account Manager of neem contact met ons op om met iemand van het team te praten.

How Can We Help?

We will only use your information in accordance with our Privacy Policy.

Connect met Arrow

Verzamel gegevens van alle benodigde bronnen - van IoT tot sociale media.

Het bouwen van geschikte opslagplaatsen voor praktisch elk type gegevens.

Beheer en bereid gegevens voor voor gebruik bij een grote verscheidenheid aan gebruikerstypen.

Implementatie van de tools en methodologieën die onbewerkte gegevens omzetten in bedrijfsinformatie, waaronder exploratie, ontdekking, gegevensvoorbereiding en analyse, die vaak in realtime plaatsvinden.

Beleidsmakers in staat stellen om analyses visueel weer te geven, zodat ze moeilijke concepten kunnen begrijpen of nieuwe patronen kunnen identificeren. Zodat ze vervolgens in realtime datagedreven beslissingen kunnen nemen.

Waarborgen dat overal waar bedrijfsrelevante gegevens worden opgeslagen, het beveiligd is tegen zowel interne als externe bedreigingen, met gebruik van de meest robuuste beveiligingsportfolio ter wereld.

Producten gerelateerd aan Data Intelligence