Professional Services

Expertise waarop u kunt rekenen.

Word partner Contact

Arrow Professional Services

Geaccrediteerd op het hoogste niveau, kunnen onze teams u ondersteunen vanaf het eerste consult tot en met de training na implementatie.

Arrow ECS kan u ondersteunen vanaf de start van uw verkoopproces tot en met de implementatie van de geboden oplossing.De Arrow ECS Professional Services kunnen u als partner helpen om services aan te kunnen bieden aan uw klanten. Met onze Professional Services kunt u een extra stukje toegevoegde waarde bieden.

Door onze vergaande samenwerking met de toonaangevende hard- en softwareproducenten, helpen wij u met het leveren van technologisch geavanceerde, scherp geprijsde oplossingen en diensten. Wij hebben de kennis, kunde en middelen om een volledige lifecycle te realiseren

De Arrow ECS Professional Services zijn ontworpen voor partners die de noodzaak herkennen van services maar misschien niet de mogelijkheden hebben om al deze services zelf aan te bieden aan klanten. Als u zelf bijvoorbeeld geen mankracht genoeg heeft dan kunnen wij als onafhankelijke partner voor u optreden om zo uw portfolio uit te breiden. Of het nu gaat om technische support, consultancy, installatie, testen, audits, training of Cloud services.

Neem voor meer informatie over Arrow Professional Services contact op met uw Arrow Account Manager of neem contact met ons op.

How Can We Help?

We will only use your information in accordance with our Privacy Policy.

Connect met Arrow

Deze service omvat diensten voor health checks, consolidatie en capaciteitsplanning, penetratie testen en het blootleggen van beveiligingsproblemen. Deze dienst waarborgt dat uw bestaande klant omgeving veilig is, terwijl er geen afbreuk wordt gedaan aan de efficiëntie van het beheer. Wij helpen kostbare downtime te voorkomen door het aangeven van risicogebieden en het doen van voorstellen tot verbetering.

Uw klant kan zien wat de geboden oplossing kan middels een demo of de klant krijgt een kleinschalige voorbeeld implementatie. Deze implementatie wordt specifiek opgezet om te kijken of de voorgestelde oplossing voldoet aan de verwachtingen.

De productkennis van onze consultants tezamen met hun technische expertise en vaardigheden maken ze een waardevolle uitbreiding van uw team. Middels het uitvoeren van site surveys en door het resultaat daarvan met u te bespreken en te analyseren, kunnen ze na het opstellen van een wensen en eisen pakket tot een ontwerp komen. Dit kan worden gevolgd door een eventuele implementatie zodat ontwerp en implementatie in één hand blijft. Dit versnelt de ROI en het opent de deur naar nieuwe mogelijkheden voor uw bedrijf.

Onze consultants kunnen u helpen met uw cloud initiatieven. Zij kunnen uw cloud bouwen volgens uw wensen.

Onze telefonische support diensten bieden tijdens kantooruren of de klok rond, uitstekende technische hulp en advies. Dit om ervoor te zorgen dat de oplossing na implementatie aan de verwachtingen zal blijven voldoen. Daarnaast biedt Arrow Networking & Secuity een 7x24 uur NOC support via ons Global Support Center in Newmarket in Engeland.  Meer informatie hierover vindt u onder Support.