TRITON AP-MAIL Cloud
Stopt geavanceerde en gerichte aanvallen, identificeer High Risk gebruikers en neem controle over interne bedreigingen.
 
TRITON AP-EMAIL Cloud is beschikbaar in de cloud en geeft u de beveiliging die u nodig heeft door u te beschermen tegen multi-stage geavanceerde bedreigingen, die vaak gebruik maken van e-mail om in uw IT-omgeving binnen te dringen
Het past duizenden real-time bedreiging analyses, gedragsmatige sandboxing en andere geavanceerde verdediging technologieën toe, om zo gerichte aanvallen te identificeren.
 
TRITON AP-EMAIL wordt ondersteund door TRITON ACE en ThreatSeeker® Intelligence Cloud, die in real-time samenwerken om nauwkeurig e-mail verkeer te identificeren en te classificeren, policies toe te passen en bedreigingen op te sporen.  De TRITON architectuur verenigt volledige cloud implementaties van web en e-mailbeveiliging, evenals on-premise en hybride implementatie-opties met behoud van centrale controle.
https://www.forcepoint.com/product/security-cloud/triton-ap-email-cloud
 
 
TRITON AP-WEB Cloud
Bescherming tegen geavanceerde bedreigingen en data diefstal
 
TRITON AP-WEB geeft u de web beveiliging u nodig hebt. Het biedt uitgebreide real-time, inline bescherming tegen geavanceerde bedreigingen die geraffineerde technieken gebruiken om detectie te vermijden, terwijl ze uw gevoelige data stelen. Het biedt bescherming tegen insider bedreigingen zoals diefstal door werknemers en malware die uw netwerk binnenglijdt. TRITON AP-WEB Cloud stopt meer geavanceerde, non-signature bedreigingen dan elke andere oplossing, en het is een bewezen leider in SaaS Web content security.
https://www.forcepoint.com/product/security-cloud/triton-ap-web-cloud
 
 
Threat Protection for Linux
Detecteert potentiele bedreigingen en niet geautoriseerde programma’s voor uw Linux systemen
 
Threat Protection for Linux helpt u om risico's op te sporen binnen uw Linux-omgeving en begrijpen wat hun invloeden zijn, zodat u kunt beslissen hoe u ze effectiever kan verslaan. Hiermee kunt u de tijd dat aanvallers aanwezig zijn in uw systeem minimaliseren en weer snel en veilig terug te gaan naar normale werkzaamheden. Hierdoor vermijdt u downtime en vermindert het de op beschadiging of lekkage.
https://www.forcepoint.com/product/security-cloud/threat-protection-linux
 
 
TRITON RiskVision
Krijg real-time inzicht in de meest geavanceerde aanvallen en geraffineerde bedreigingen met file sandboxing en gedragsanalyse technologie.
 
TRITON RiskVision maakt gebruik van toonaangevende threat analytics, security intelligence en gedragsmatige sandboxing om inzicht te geven in geavanceerde bedreigingen, samen met een uitbreidbaar platform voor extra detectie van bedreigingen. Het geeft u de informatie die u nodig heeft om de beweging van de aanvaller te detecteren en weer snel terug te keren naar normaal, na een aanval.
https://www.forcepoint.com/product/security-cloud/triton-riskvision
 
 
Contact
Arrow ECS B.V.
Elzenkade 1
3992 AD Houten
Nederland

T. 088 – 024 29 10
F. 088 – 024 29 99
E. sales.ecs.nl@arrow.com