TRITON AP-DATA
Bescherm u data met inzichtbaarheid en controle over de uw gegevens, ongeacht waar deze zich bevinden; op kantoor, onderweg of in de cloud
 
Triton AP-DATA en AP-ENDPOINT breidt data security controle uit naar zakelijke cloud-toepassingen en uw endpoints. Het zorg ervoor dat u veilig gebruik kunt maken van krachtige cloud services zoals Microsoft Office 365, Google for Work en SalesForce.com. Daarnaast beschermt het uw gevoelige data en intellectueel eigendom op Windows en Mac laptops, zowel op als buiten het netwerk.
https://www.forcepoint.com/product/data-insider-threat-protection/triton-ap-data
 
 
TRITON AP-ENDPOINT
Stop geavanceerde bedreigingen en beveilig gevoelige gegevens voor roaming gebruikers
 
TRITON AP-ENDPOINT beschermt gebruikers tegen diefstal van gegevens of ze zich nu op of buiten het bedrijfsnetwerk bevinden. De krachtige DLP-mogelijkheden stellen u in staat om persoonlijke gegevens, intellectueel eigendom en andere gevoelige informatie te beveiligen op MacOS, Linux of Windows endpoints. Met vooraf geconfigureerde policies kunt u snel en gemakkelijk aan compliance-eisen voldoen.
https://www.forcepoint.com/product/data-insider-threat-protection/triton-ap-endpoint
 
 
SureView Insider Threat
SureView Insider Threat (SVIT) is een monitoring tool die u inzichtelijkheid en context geeft om interne bedreigingen te elimineren
 
SVIT detecteert verdachte activiteiten, of het nu een Hijacker systeem, rogue insider of gewoon een gebruiker een fout maakt is. Het zorgt ervoor dat uw intellectuele eigendom of reglementaire compliant data niet in het gedrang komt.
Het identificeert automatisch de meest risicovolle gebruikers en biedt context in ongewoon gedrag, met inbegrip van een 'over-the-shoulder "view waarmee organisaties proactief en autoritaire bedreigingen van binnenuit kunnen aanpakken.
https://www.forcepoint.com/product/data-insider-threat-protection/sureview-insider-threat
 
 
Contact
Arrow ECS B.V.
Elzenkade 1
3992 AD Houten
Nederland

T. 088 – 024 29 10
F. 088 – 024 29 99
E. sales.ecs.nl@arrow.com