TRITON APX Suite
Implementeer uitgebreide beveiliging met geïntegreerd beheer voor uw onderneming
 
De TRITON APX producten delen een gemeenschappelijke architectuur, gebaseerd op de TRITON ACE en ThreatSeeker® Intelligence Clou. Deze werken in real-time samen om nauwkeurig netwerkverkeer te identificeren en classificeren, policies toe te passen, en bedreigingen op te sporen.
TRITON APX’s Unified Management biedt gecentraliseerd beheer en rapportage functies voor stroomlijning, om zo de context en de inzichtelijkheid te geven die nodig is. Hierdoor kunt u betere beslissingen nemen, de verblijftijd van de aanvallen minimaliseren, en voorkomen dat uw gevoelige data geïnfiltreerd wordt.
 
De gemeenschappelijke architectuur het eenvoudig om een combinatie en implementatie te doen van TRITON AP-WEB, TRITON AP-EMAIL, TRITON AP-DATA en TRITON AP-ENDPOINT om uw organisatie te beschermen. En het is gemakkelijk aan te schaffen met de TRITON APX Enterprise bundel. Afhankelijk van de behoeften van uw organisatie, kunt u ook eenvoudig de TRITON APX integreren met Threat Protection Appliance, Threat Protection Cloud of SureView® Insider Threat.
https://www.forcepoint.com/product/content-security/triton-apx-suite
 
 
TRITION AP-MAIL
Stopt geavanceerde en gerichte aanvallen, identificeer High Risk gebruikers en neem controle over interne bedreigingen.
 
TRITON AP-EMAIL geeft u de beveiliging die u nodig heeft door u te beschermen tegen multi-stage geavanceerde bedreigingen, die vaak gebruik maken van e-mail om in uw IT-omgeving binnen te dringen. Het past real-time gedragsmatige sandboxing, enterprise-grade DLP en andere geavanceerde verdediging technologieën toe, om zo gerichte aanvallen, hoog risico gebruikers en bedreigingen van binnenuit te identificeren. TRITON AP-EMAIL monitort uitgaande e-mail om het lekken van gevoelige informatie te voorkomen, en het geeft uw werknemers - op kantoor of onderweg – de mogelijkheid technologieën zoals Microsoft Office 365 ™ veilig toe te passen
https://www.forcepoint.com/product/content-security/triton-ap-email
 
TRITON AP-WEB
Bescherming tegen geavanceerde bedreigingen en data diefstal
 
TRITON AP-WEB geeft u de web beveiliging u nodig hebt. Het biedt uitgebreide real-time, inline bescherming tegen geavanceerde bedreigingen die geraffineerde technieken gebruiken om detectie te vermijden, terwijl ze uw gevoelige data stelen. Het biedt bescherming tegen insider bedreigingen zoals diefstal door werknemers en malware die uw netwerk binnenglijdt. TRITON AP-WEB stopt meer geavanceerde, non-signature bedreigingen dan elke andere oplossing, en het is een bewezen leider in SaaS Web content security.
https://www.forcepoint.com/product/content-security/triton-ap-web
 
 
Contact
Arrow ECS B.V.
Elzenkade 1
3992 AD Houten
Nederland

T. 088 – 024 29 10
F. 088 – 024 29 99
E. sales.ecs.nl@arrow.com