Web Security​

Web Application Security
Bescherm uw websites tegen cyberaanvallen en verlies van data.

Inzicht in uw zwakke punten is de eerste stap in het verminderen van de blootstelling. De kritische informatie die u nodig heeft om te voorkomen dat cybercriminelen de kwetsbaarheden op uw websites benutten, helpt het beschermen van uw bedrijf tegen het onbewust openbaar maken van gevoelige informatie of het verspreiden van kwaadaardige inhoud.

Web Application Security is een website beveiligingsoplossing die geplande of on-demand  vulnerability assessment scans uitvoert en automatisch een breed scala aan deskundige rapporten genereert. Deze rapporten geven prioriteit aan sanerings activiteiten, zodat u snel de juiste zwakke punten in het hosten van uw website-en applicatie-layer security kunt aanpakken vóór uw systemen in het gedrang komen.

Indien Trend Micro Smart Protection Network bewijs toont dat uw website is geïnfiltreerd met schadelijke inhoud, wordt u onmiddellijk gewaarschuwd zodat u maatregelen kunt nemen om verdere schade te voorkomen aan uw bedrijfsmiddelen en de reputatie.


Advanced Reporting en Management
Vereenvoudigde web management voor meer controle en snellere acties.


 

 

InterScan Web Security Suite
Ontvang multi-layer en multi-threat bescherming op de internet-gateway voor dynamisch te verdedigen tegen Web gebaseerde aanvallen. InterScan Web Security Suite maakt gebruik van zowel lokale als in-the-cloud security informatie om HTTP en FTP-verkeer te beschermen. Bekroonde antivirus, anti-spyware en een nieuwe Web reputatie functie werken samen om de toegang tot schadelijke pagina's of links te blokkeren, spyware downloads te voorkomen en spyware activiteit op clients te detecteren en zo een agent-less clean-up te activeren. De Advanced Edition biedt flexibele policy gebaseerde controle over Java-applets en Active X controls  als aanvulling op URL-filtering.
 

InterScan Web Security Virtual Appliance
Maximale webbeveiliging en kostenbesparingen

Stop webbedreigingen bij de gateway met een geconsolideerde internet beveiligingsoplossing die bekroonde malware scanning, real-time web reputatie, en krachtige URL-filtering combineert. Met een ruimere Web Gateway bescherming zult u het risico drastisch verminderen, de lasten op het endpoint security verlichten en uw TCO tot 50% verlagen. Plus, als een software virtuele appliance, is deze eenvoudig uit te breiden en aan te passen aan toekomstige behoeften. Wanneer deze worden ingezet met Trend Micro ™ Geavanceerde rapportage en beheer krijgt u direct inzichtbaarheid van Internet activiteiten. Als een complete, centraal beheerde oplossing helpt het u bedreigingen voor te blijven tegen lagere kosten.
 
 

 
Contact
Arrow ECS B.V.
Elzenkade 1
3992 AD Houten
Nederland

T. 088 – 024 29 10
F. 088 – 024 29 99
E. sales.ecs.nl@arrow.com