Products en Services​

Enterprise Security voor Endpoints
Beschermt desktops, laptops, servers en smartphones (in en buiten het netwerk) met een innovatieve mix van wereldklasse anti-malware en in-the-cloud bescherming van Trend Micro Smart Protection Network. New File Reputation verlicht Endpoint resources door het verhuizen van pattern bestanden naar de cloud. Web Reputation blokkeert de toegang tot schadelijke websites. Een flexibele plug-in architectuur, nieuwe Device Control, HIPS functionaliteit, virtualisatie en uitgebreide platform ondersteuning helpen allen om de beheerkosten te verlagen en de flexibiliteit te vergroten en leveren de beste bescherming tegen bedreigingen van vandaag de dag.


Enterprise Security voor Endpoints and Mail Servers
Maximale bescherming en minimale complexiteit voor mail en file servers, clients en mobiele devices.
Kies een enkele, geïntegreerde oplossing voor de bescherming van e-mail servers, file servers, desktops en laptops tegen virussen, spyware, spam, phishing, ongepaste inhoud en blended bedreigingen. Enterprise Security voor Endpoint en Mail Servers vermindert de complexiteit en verlaagt de kosten door middel van gecentraliseerd beheer, breed platform ondersteuning en flexibele configuratie opties. Ondersteund door het Trend Micro Smart Protection Network ™ zal Trend Micro Enterprise Security voor Endpoints en Mail Servers de risico’s aanzienlijk verlagen met proactieve threat- intelligence welke de bedreigingen stopt voordat ze het netwerk bereiken


Enterprise Security voor Communication and Collaboration
Real-Time bescherming voor Real-Time Connecties

Email, instant messaging en collaboration systemen connecteren uw medewerkers, partners en klanten maar openen ook deuren voor cyber criminelen. In deze real-time omgeving kunnen aanvallers malware verspreiden, systemen kapen en data stelen in een oogwenk. Om deze blootstelling te voorkomen is directe bescherming van crusiaal belang.

Trend Micro™ Communication & Collaboration Security beschermt uw Microsoft email, collaboration en IM systemen door het real-time tegenhouden van bedreigingen voordat ze kunnen toeslaan. De unieke cloud-client architectuur van Trend Micro Smart Protection Network biedt real-time threat beveiliging (zoals Email en Web Reputation) die samenwerken met toonaangevende conventionele content security technologieën om zo te connecteren zonder verhoogd risico. 

 

 

Enterprise Security voor Gateways
Maximale bescherming en minimale complexiteit voor web en messaging gateway

Houd uw gegevens vertrouwelijk en uw medewerkers veilig terwijl u interact met rijke content van het  internet. Trend Micro Enterprise Security ™ voor Gateways integreert gevirtualiseerde web en messaging gateway beveiliging. Het biedt maximale bescherming terwijl het de complexiteit minimaliseert en het vermindert de totale kosten tot 40 percent. De in-the-cloud web en e-mail reputatie in combinatie met toonaangevende antispam, antivirus, en URL-filtering verzorgen multilayer, multi-threat bescherming die malware, kwaadaardige links en ongewenste inhoud blokkeert voordat ze uw netwerk bereiken. Met real-time rapportage verkrijgt u een ongekend inzicht van de huidige activiteiten op het web, zodat u risicovol gedrag onmiddellijk kunt stoppen. Uitgaande filtering en e-mail encryptie beschermen vertrouwelijke gegevens en bieden compliance ondersteuning voor een complete Gateway Security
 

Enterprise Security Suite
Maximale bescherming en minimale complexiteit van gateway tot endpoint

Bescherm uw internet gateway, mail en file servers, desktops, laptops en mobiele devices met deze volledige geïntegreerde en centraal beheerde beveiligings oplossing
Multilayered beveiliging biedt maximale bescherming tegen virussen, spyware, spam en blended threats bedreigingen, inclusief webgebaseerde aanvallen.
Enterprise Security Suite minimaliseert de complexiteit en verlaagt uw kosten met een uitgebreide bescherming inclusief support voor virtualisatie, flexibele configuratie opties, hoge schaalbaarheid en ondersteuning voor een breed platform
Ondersteunt door de Trend Micro™ Smart Protection Network™ verlaagt de Trend Micro Enterprise Security Suite  het risico aanzienlijk met proactieve bedreigings intelligentie die bedreigingen stopt voordat ze uw netwerk bereiken.


Damage Cleanup Services 

Herstel geïnfecteerde klanten naar volledige operationele health met de Trend Micro Damage Cleanup Services (DCS). DCS verwijdert spyware, rootkits, wormen, virus restanten en trojans. Het DCS-systeem repareert systeemregisters en het geheugen, het vermindert de administratie en de tijd en kosten die verband houden met bedreiging van uitbraken.


Premium Support
Enterprise-klasse Support direct van Trend Micro Security Experts

Maximaliseer uw security met Trend Micro ™ Premium Support. U profitereert van rechtstreekse toegang tot een dedicated Technical Account Manager (TAM), of een team van TAMs, afhankelijk van het serviceniveau dat u kiest. De Trend Micro TAMs zijn vertrouwde security adviseurs die de oplossing versnellen en aanbevelingen doen die helpen om problemen te voorkomen. Als een Premium Support klant profiteert u van Proactive Threat meldingen, verbeterde online resources en andere flexibele, op maat gemaakte opties op basis van uw behoeften.

 

 
Contact
Arrow ECS B.V.
Elzenkade 1
3992 AD Houten
Nederland

T. 088 – 024 29 10
F. 088 – 024 29 99
E. sales.ecs.nl@arrow.com