Endpoint Security​

Trend Micro Security voor Mac
Enterprise-klasse Threat Protection voor Apple Macintosh ™computers

Als een plug-in voor OfficeScan Client-Server Suite, maakt de Trend Micro Security voor Mac 1.5 gebruik van Trend Micro Smart Protection Network ™ om proactief de blootstelling aan bedreigingen te beperken. De real-time, in-the-cloud Web Reputation technologie voorkomt toegang tot verdachte web content voor gebruikers en applicaties. Met krachtige detectie mogelijkheden voor malware dat zich richt op verschillende besturingssystemen, ondersteunt Trend Micro Security voor Mac een consistente beveiliging over alle endpoints, ongeacht hun form factor of besturingssysteem.
 

ServerProtect voor Microsoft Windows/Novell NetWare

Voorkomt dat virussen zich via uw netwerk verspreiden door ze te blokkeren voordat ze de eindgebruiker bereiken. Trend Micro ServerProtect voor Microsoft Windows en Novell NetWare scant, detecteert en verwijdert virussen uit bestanden en gecomprimeerde bestanden in real time. ServerProtect levert 24x7 antivirus ondersteuning en bescherming met automatische incrementele-virus updates. Gecentraliseerd beheer van servers via een web-gebaseerde console vereenvoudigt de netwerk bescherming.
 

ServerProtect voor EMC Celerra
ServerProtect voor EMC Celerra voorkomt dat malware waardevolle bedrijfsinformatie steelt en voorkomt verspreiding van slopende aanvallen via uw netwerk door ze te blokkeren op het punt van de opslag. Trend Micro ServerProtect voor EMC Celerra, de meest betrouwbare en goed presterende beveiligingsoplossing voor het EMC-platform in de industrie, detecteert en verwijdert virussen en spyware van bestanden en gecomprimeerde bestanden in real time. ServerProtect levert 24x7 anti-malware bescherming met automatische, incrementele updates. Gecentraliseerd beheer van servers via een web-gebaseerde console vereenvoudigt de netwerk bescherming.


ServerProtect voor Linux
Bescherm uw Linux file servers om te voorkomen dat zij ongewenst hosts worden voor virussen, trojans, bots en een volledige reeks van andere malware. Trend Micro Server Protect voor Linux biedt real-time bescherming, hoge prestaties en lage overhead verwerking en ondersteunt alle gangbare Linux distributies. Server Protect voor Linux voegt een krachtige oplossing toe aan de beveiliging van uw onderneming en de naleving van compliancy.
 

 

 

Trend Micro Mobile Security 8.0
Uitgebreide onderneming bescherming voor mobiele apparaten

Het toenemende gebruik mogelijkheden van smartphones en PDA's brengen veiligheidsrisico's mee voor bedrijven. Analisten voorspellen dat data-centric mobiele devices belangrijke targets zullen worden voor virusschrijvers en hackers, evenals een groot risico voor de vertrouwelijkheid van gegevens.

Trend Micro ™ Mobile Security beschermt smartphones en PDA’s tegen het verlies van gegevens, infecties en aanvallen vanuit een centrale Enterprise Console, die ook desktop bescherming kan beheren. Encryptie, authenticatie en wissen op afstand functionaliteiten verdedigen de privacy van gegevens en integriteit  van verloren of gestolen devices. De anti-malware functionalteit blokkeert virussen, wormen, Trojaanse paarden en sms-spam. De ingebouwde firewall en IDS beschermt tegen hackers, inbraakpogingen en denial-of-service-aaanvallen, wat potentiële bedreigingen zijn door de toename van het aantal Wi-Fi-enabled mobiele devices. 
 

OfficeScan 10.6
Ontketen de kracht en de prestaties van fysieke en virtuele desktops

Krijgt de sterkste bescherming voor alle soorten van endpoints in de markt, zowel fysiek als virtueel, binnen of buiten het bedrijfsnetwerk. Gebruik de kracht van in-the-cloud bescherming van het Trend Micro Smart Protection Network. Zorg voor een constante beschikbaarheid en prestaties met baanbrekende nieuwe virtualisatie awareness en resource-zuinige technologie. En verdedig u tegen zero-day dreigingen met optionele virtuele patchen
 

 
Contact
Arrow ECS B.V.
Elzenkade 1
3992 AD Houten
Nederland

T. 088 – 024 29 10
F. 088 – 024 29 99
E. sales.ecs.nl@arrow.com