Data Protection​

Email Encryptie
Beveiligde end-to-end email levering

Trend Micro ™ Email Encryption stelt organisaties in staat om compliancy voorschriften te handhaven en zich te verzekeren dat vertrouwelijke informatie wordt veilig geleverd. Private Post Trend Micro ™-technologie, ontwikkeld door cryptografen aan de Universiteit van Bristol, maakt gebruik van Identity-Based Encryption (IBE) dat de last van pre-registratie en certificatenbeheer van eerdere Public Key Infrastructure (PKI)-technologie voorkomt. Gecodeerde data wordt eenvoudig gepusht van afzenders naar ontvangers zoals elke andere e-mail.

Trend Micro biedt zowel policy-based als client encryptie om een totale encryptie-oplossing te bieden. Policy-based encryptie wordt aangeboden via InterScan ™ Messaging Hosted Security en automatiseert de encryptie van specifieke content, terwijl de user-designated, client-gebaseerde encryptie unieke content in de specifieke e-mails beschermt. Beide leveren efficiënte beveiligde e-mail aan iedereen met een e-mail adres.


Data Loss Prevention (DLP)
Uitgebreide Data Loss Prevention het risico vermindert en verbetert zichtbaarheid

Minimaliseer het risico van verlies van data en krijg meer inzicht in data gebruikspatronen en riskante business processen, zodat uw privé-informatie veilig blijft. Of dat nu in de handen is van de toegestane insiders of doelgericht is door middel van data stelende malware en hackers.

Trend Micro ™ Data Loss Prevention levert een netwerk en eindpunt gebaseerde data loss prevention (DLP)-oplossing, gecombineerd met een workflow-navigatie motor die het makkelijker maakt om te identificeren, traceren en het beveiligen van uw bedrijfskritische gegevens. Plus, het vermindert de kosten en complexiteit met hoge performantie, snelle implementatie, en uw keuze van de vorm factoren. Uw gegevens worden beschermd, zowel online als offline, in e-mail, webmail, sociale media, IM, Skype, Windows File Share, CD's, USB-drives, ActiveSync, en andere gemeenschappelijke dreiging factoren.
 

 

Endpoint Encryptie
Robuuste gegevensbescherming voor pc's, smartphones en removable media

Beschermt  vertrouwelijke gegevens, draagt zorg voor compliancy en het voorkomt kostbare schade, zonder hinder voor de productiviteit. Trend Micro Endpoint Encryption beveiligt uw persoonlijke gegevens op desktops, laptops, tablets, smartphones, cd's, dvd's, USB-drives etc. Een centraal beheerde full disk, bestand / map en removable media encryptie, plus poort en device controlle geven u de macht om ongeautoriseerde toegang en data breeches in uw onderneming te voorkomen. Met naadloze overgang tussen meerdere vormen van encryptie worden uw gegevens beschermd
 

 
Contact
Arrow ECS B.V.
Elzenkade 1
3992 AD Houten
Nederland

T. 088 – 024 29 10
F. 088 – 024 29 99
E. sales.ecs.nl@arrow.com