Tintri
VM-aware opslag speciaal gebouwd voor virtualisatie en cloud

Uw klant heeft alle applicaties gevirtualiseerd, dus waarom is de storage nog steeds opgebouwd rond fysieke workloads?

Als een bedrijf afhankelijk is van gevirtualiseerde servers, databases en desktops, dan heeft men een storage nodig dat de prestaties van deze applicaties kan garanderen. Tintri VM-aware storage (VAS) is expliciet gebouwd voor virtualisatie en cloud.

Tintri biedt zowel all-flash als hybride-flash-opslag platforms, maar het VM-aware storage verschil komt voort uit software. Tintri besturingssysteem behandelt uw virtuele machines als de eenheid van het management. Dat betekent dat u niet meer te maken heeft met  LUN's, volumes en andere verouderde storage. In plaats daarvan opereren alle analyses en acties op het VM-niveau om de opslag eenvoudig te houden

De voordelen
  • 6x meer prestaties - VM-ware all flash en hybride flash storage geven elke virtueel machine zijn eigen lijn om conflict over resources te voorkomen. Men kan exact de Quality of Service bepalen voor gegarandeerde prestaties.
  • 98% minder beheer-tijd - De VM-aware opslag elimineert LUNs en volumes, zodat u uw hele infrastructuur kunt zien en identificeren van de oorzaak is van de vertraging voor elke virtuele machine,  met een totale transparantie.
  • Lagere TCO - Omdat men niet langer hoeft te investerenin hardware en de storage kan worden gevirtualiseerd, zijn de investerings- en operationele kosten een stuk lager
 
Contact
Arrow ECS B.V.
Elzenkade 1
3992 AD Houten
Nederland

T. 088 – 024 29 10
F. 088 – 024 29 99
E. sales.ecs.nl@arrow.com