RSA NetWitness​

RSA NetWitness is een revolutionair netwerk security monitoring-platform dat bedrijven voorziet van een situatiebewustzijn van alles wat er op het netwerk gebeurd. Hiermee kan men een breed scala van informatiebeveiliging uitdagingen op lossen.


NetWitness oplossingen worden ingezet in klantomgevingen om een breed scala aan uitdagende informatiebeveiliging problemen op te lossen, waaronder: bedreigingen van binnenuit, zero-day exploits en gerichte malware, geavanceerde aanhoudende bedreigingen, fraude, spionage, het lekken van gegevens en continue monitoring van de beveiligingsmaatregelen.

NetWitness is een kernelement van  RSA’s Advanced Security Management oplossing, die real-time inzicht geeft in netwerk-activiteit en efficiëntie toevoegt om incidenten en workflow te onderzoeken. Door het combineren van de NetWitness netwerk monitoring en analyse technologie met RSA's enVision platform en de  RSA DLP Suite kan men diep inzicht krijgen in de beveiligingsstatus van een organisatie.

De precieze intelligentie en inzichtbaarheid die NetWitness biedt, in combinatie met de RSA Archer EGRC-platform, geeft organisaties de mogelijkheid om zakelijke context toe te toepassing op de beveiliging informatie voor een betere identificatie en prioritering van veiligheidsrisico's, terwijl het  het incident management proces verbetert en stroomlijnt.
 

 

De voordelen​

Bereiken en van perversie inzicht
Zorgt voor het verkrijgen van situationeel bewustzijn van de inhoud van al het netwerkverkeer en het discrete gedrag van entiteiten over het netwerk.

Detecteren van geavanceerde bedreigingen
Identificeert bedreigingen van binnenuit, zero-day exploits en gerichte malware, geavanceerde aanhoudende bedreigingen, fraude, spionage, data exfiltratie, en zorgt voor continue controle van beveiligingsmaatregelen.

Verkrijgen bruikbare informatie
Voert real-time, free-form contextuele analyse van het netwerk uit en logt gegevens die zijn vastgelegd en gereconstrueerd door de NetWitness netwerk security monitoring platform.

Verhogen van Security Operations Center dynamiek
Maakt gebruik van de schaalbaarheid en krachtige analyses van het NetWitness platform om processen te automatiseren, incident tijd te reduceren en deze aan te passen aan veranderende bedreigingen.
 

 

Contact​

Arrow ECS Nederland BV

Esp 134-A
5633 AA Eindhoven

T. +31 40 215 7110
F. +31 40 215 7199
E.info-nl@arrowecs.nl