RSA enVision​

RSA enVision is een beveiligingsinformatie en event management (SIEM) platform, waardoor security professionals log-gegevens en event data verzamelen en analyseren om zo hoge prioriteit beveiligingsincidenten te identificeren als ze zich voordoen. Met EnVision  heeft het security-operations team een oplossing voor de aanpak van netwerk-beveiliging en compliance-management uitdagingen.
Analytische software verandert ongestructureerde ruwe data tot waardevolle bedrijfsinformatie, waardoor beheerders bruikbare inzichten geeft het naleven van regelgeving te vereenvoudigen, incident management te optimaliseren en virtuele en fysieke netwerken te beveiligen.

Met real-time security-event waarschuwingen, monitoring en drill-down forensische functionaliteit, geeft enVision beheerders inzicht en begrip over hoe hun netwerk wordt gebruikt en wat de bedreigingen en risico’s zijn voor de infrastructuur en applicatie. Hierdoor kunnen meer effectieve acties worden genomen om deze risico's voor de toekomst te beperken.
 

 

De voordelen​

Vereenvoudigde compliance
Vereenvoudigt het compliance proces met compliance-specifieke, out-of-the-box rapporten en alerts. Vermindert de tijd en moeite door het automatiseren van compliance rapportage.

Optimaliseren van Incident Management
enVision zorgt voor real-time correlatie en onderzoek van alerts met hoge prioriteit en waarschuwingen. Men kan meer tijd besteden aan sanering van incidenten en minder tijd aan het management.

Analyse Log Gegevens
RSA Envision werd vanaf de grond opgebouwd voor diepgaande log verzameling, archivering en analyse van loggegevens. Het wordt gebruikt om forensische analyse uit te kunnen voeren op grote archieven voor incident onderzoek en sanering.


 

 

Contact​

Arrow ECS Nederland BV

Esp 134-A
5633 AA Eindhoven

T. +31 40 215 7110
F. +31 40 215 7199
E.info-nl@arrowecs.nl