RSA Data Loss Prevention (DLP)​

  • Ontdek en monitor de locatie en de stroom van gevoelige gegevens zoals credit card gegevens, medewerker PII, of intellectuele bedrijfseigendommen.
  • Onderricht eindgebruikers en handhaaf controle om het verlies van gevoelige gegevens via e-mail, web, pc's, smartphones te voorkomen.


De Data Loss Prevention oplossing van RSA biedt:

Uitgebreide dekking

RSA DLP voorkomt het verlies van gevoelige gegevens. Het omvat e-mail, webmail, social media, FTP, web, Web 2.0, PC's, virtuele machines, smartphones, SharePoint, file servers, NAS / SAN, databases, USB-apparaten etc.

Nauwkeurige Classificatie
RSA DLP biedt de hoogste nauwkeurigheid bij het identificeren van gevoelige gegevens. Dit wordt bereikt door een combinatie van op cognitieve wetenschappen gebaseerde content classificatie, machine gebaseerde fingerprinting, metadata analyse en speciaal gebouwde expert policies

Gebruikers educatie
RSA DLP bewaakt de acties van de gebruikers op gevoelige gegevens en onderricht ze in real-time op schendingen van het beleid. Dit verbetert het risicobewustzijn bij de eindgebruikers en beïnvloeden van hun gedrag in de omgang met gevoelige gegevens.

Platform Integratie
RSA DLP is geïntegreerd met vele enterprise platforms om het gebruik van uw huidige infrastructuur voor de DLP-projecten te maximaliseren. Deze omvatten platforms van leveranciers zoals Microsoft, Cisco, EMC, VMware, Citrix, McAfee, Symantec, en Blue Coat.

Workflow Automatisering

RSA DLP biedt geautomatiseerde workflow voor beleid management, incident sanering en rapportage management. Deze automatisering is zeer mens- en procesgerichte en geeft een beter DLP project management.
 

 

De oplossing​

De RSA DLP Suite bestaat uit de volgende 3 modules

RSA DLP Datacenter
RSA Data Loss Prevention (DLP) Datacenter scant de gehele storage-infrastructuur en biedt ongekend inzicht in de locatie en het gebruik van gevoelige gegevens. Naast het ontdekken van de risico’s van data-at-rest binnen de organisatie biedt het product een geautomatiseerd platform om te communiceren met eindgebruikers en saneert systematisch het risico. RSA DLP Datacenter wordt beheerd door middel van een gecentraliseerd management console.

RSA DLP Network
RSA DLP Network omvat verschillende kanalen van het netwerk van communicatie, inclusief zakelijke e-mail web en sociale media, IM, e-mail van smartphones, FTP en generieke TCP. Het maakt gebruik van state-of-the-art classificatie technologieën om gevoelige informatie zoals credit card gegevens, persoonlijk identificeerbare informatie (PII), intellectuele eigendom en andere zakelijke vertrouwelijke gegevens nauwkeurigheid te identificeren.

Zodra gevoelige gegevens zijn geïdentificeerd, kan de oplossing bepaalde personeelsleden dit melden en kan het afdwingen om controles, zoals audits, toe te staan, te coderen of te blokkeren, allemaal gebaseerd op op-maat-gemaakte policies.

RSA DLP Endpoint
RSA Data Loss Prevention (DLP) Endpoint beschermt de gevoelige gegevens op pc's door actieve monitoring en controles op de eindgebruiker acties zoals: printen, wegschrijven naar cd / dvd of kopiëren naar USB, bestanden in een netwerk te delen, op te slaan, overdracht via webmail en sociale media etc.

 

 

Contact​

Arrow ECS Nederland BV

Esp 134-A
5633 AA Eindhoven

T. +31 40 215 7110
F. +31 40 215 7199
E.info-nl@arrowecs.nl