RSA Archer eGRC​

Met de RSA Archer EGRC modules kan men een efficiënt en collectief risico en compliance (EGRC) programma bouwen voor IT, financiële, operationele en juridische domeinen.

Men kan risico's beheersen, aantonen dat men compliance is en bedrijfsprocessen automatiseren.

Het RSA Archer eGRC Platform biedt een point-and-click interface voor op maat gemaakte oplossingen, het bouwen van nieuwe applicaties en integratie met externe data bronnen. Niet technische gebruikers kunnen business processen automatiseren, workflow stroomlijnen, gebruikers -toegang controleren, de gebruikers interface aanpassen en real-time rapporten leveren zonder een beroep te hoeven doen op de IT afdeling.
 

 

De oplossing​

Met de RSA Archer eGRC kan men:


Een GRC programma bouwen
Met de RSA Archer Enterprise Governance, Risico en Compliance (EGRC) kan men de levenscyclus van het bedrijfsbeleid beheren, beoordelen en op de risico's te reageren. Er kan verslag worden uitgebracht in overeenstemming met de interne controle-en regelgeving in de onderneming.

Een GRC op maat maken
Men kan de  zakelijke gebruikers de RSA Archer EGRC configureren op basis van de unieke governance, risk en compliance processen van de onderneming door middel van point-and-click-configuratie. Er is geen vereiste aangepaste code nodig.

Het GRC Programma uitbreiden
Men maakt eenvoudig nieuwe oplossingen met het RSA Archer EGRC-platform of men kan toepassingen downloaden die zijn gemaakt door risico-en compliance experts van RSA Archer EGRC Exchange.

Gebruik maken van GRC Content Library
Bedrijven kunnen profiteren van de uitgebreide RSA kennisbank van EGRC inhoud, inclusief vooraf in kaart gebracht beleid, controle standaarden, procedures, gezaghebbende bronnen en evaluatie vragen.

Rapportage en dashboards verkrijgen
Men krijgt een actueel overzicht van de EGRC activiteiten door middel van RSA Archer rapporten en dashboards die gebruikers op elk niveau voorziet van de informatie die ze nodig hebben om taken uit te voeren en beslissingen te nemen.
 

 

Contact​

Arrow ECS Nederland BV

Esp 134-A
5633 AA Eindhoven

T. +31 40 215 7110
F. +31 40 215 7199
E.info-nl@arrowecs.nl