RSA

RSA, de security divisie van EMC, is de belangrijkste leverancier op het gebied van beveiliging en risk & compliancy management oplossingen voor de zakelijke markt.
RSA helpt 's werelds grootste organisaties met het oplossen van hun meest complexe en gevoelige beveiligingsuitdagingen. Deze uitdagingen omvatten het beheren van organisatorische risico's, bescherming van mobiele toegang en samenwerking, het voorkomen van online fraude, en het verdedigen tegen geavanceerde dreigingen.

Door het combineren van controles van identiteit, encryptie en key management, SIEM, Data Loss Prevention, Continu Network Monitoring en fraude bescherming met toonaangevende GRC mogelijkheden, brengt RSA inzichtbaarheid en vertrouwen naar miljoenen gebruikers identiteiten, de transacties die ze uitvoeren en de gegevens die hierbij worden gegenereerd. Dit alles wordt ondersteund door robuuste consulting services.
 
RSA levert producten en oplossingen op vier belangrijke gebieden om organisaties te helpen met intelligente beveiliging:

RSA Advanced Threat Management - beveiliging tegen geavanceerde bedreigingen door identificeren, beschermen en snel reageren op security incidenten

  • Fraudebestrijding: strijd tegen online fraude en cybercrime door het verminderen of elimineren van verliezen door het voorkomen van onrechtmatig gebruik en/of overname van kritieke informatie, zoals gegevens en identiteiten.
  • Identiteit: Het verminderen van risico's voor de bedrijfsvoering met betrekking tot digitale data en systemen door het beveiligen van interactie tussen mensen en informatie. Het beschermt de organisatie, de vertrouwelijkheid, integriteit en beschikbaarheid met betrekking tot informatie, identiteit, en infrastructuur.
  • Governance, risk en compliance: Het waarborgen van de organisatie voldoet aan  compliance mandaten in een kosten-effectieve en efficiënte wijze,  die is afgestemd op zowel risico- en zakelijke doelstellingen.

  •  
 
Contact
Arrow ECS B.V.
Elzenkade 1
3992 AD Houten
Nederland

T. 088 – 024 29 10
F. 088 – 024 29 99
E. sales.ecs.nl@arrow.com