Net Optics
Steeds meer mobiele devices maken connectie naar steeds meer data en steeds meer bronnen. IT uitdagingen worden gecompliceerder door steeds hogere verwachtingen van de gebruiker. Men wil altijd toegang en onmiddellijke reactie van applicaties. Deze complexiteit creëert "blind spots" in het netwerk waar latente fouten ontstaan en pre-attack activiteiten schuilen. Gestresste monitoring systemen maken het moeilijk, zo niet onmogelijk, om gelijke tred te houden met het verkeer en om data "ruis" te filteren in een tempo waarvoor ze niet ontworpen zijn. Netwerk blind spots zijn een kostbare en risicovolle uitdaging voor netbeheerders geworden.
Het antwoord op deze uitdagingen is een zeer schaalbare en inzichtelijke architectuur die de eliminatie van blind spots mogelijk maakt, terwijl het veerkracht en controle biedt zonder extra complexiteit.

Net Optics is de toonaangevende leverancier van Total Application en Network Visibility-oplossingen die realtime netwerk intelligence leveren voor netwerk monitoring en beveiliging. Baanbrekende technologie staat centraal in de oplossingen en biedt volledige en permanente inzicht in elke netwerkverbinding, zonder het verkeer op enigerlei wijze te storen. Bedrijven kunnen hun netwerken monitoren, beveiligen en problemen oplossen, de klok rond, zonder dat het verkeer er last van heeft en zonder de invoering van een point of failure.

Al meer dan 17 jaar heeft NetOptics uitgebreide en intelligente access hardware-en softwareoplossingen ontwikkeld om klanten te helpen voor het plannen, monitoren, troubleshooten, beveiligen, schalen- en future-proof houden van hun netwerken. Als gevolg hiervan bereiken bedrijven een schaalbare end-to-end end inzichtelijkheid voor het optimaliseren van netwerkprestaties over de fysieke, virtuele en private cloud-omgevingen, alsmede remote vestigingen.
 
 
Contact
Arrow ECS B.V.
Elzenkade 1
3992 AD Houten
Nederland

T. 088 – 024 29 10
F. 088 – 024 29 99
E. sales.ecs.nl@arrow.com