HP Enterprise Security
HP is een toonaangevende leverancier van beveiligings-en compliance oplossingen voor moderne ondernemingen die het risico willen beperken in hun hybride omgevingen en deze willen beschermen tegen geavanceerde dreigingen. Op basis van toonaangevende producten van ArcSight  en TippingPoint , levert het HP Security Intelligence en Risk Management ( SIRM ) Platform op een unieke wijze de geavanceerde correlatie, applicatie bescherming en netwerk- defensie technologie voor de bescherming van applicaties en IT -infrastructuur tegen geavanceerde cyber bedreigingen.

In huidige onderneming zijn de enorme stijgingen in productiviteit het gevolg van alomtegenwoordige internet connectiviteit , cloud computing en mobile applicaties . Echter, al deze trends hebben grote invloed op het traditionele bedrijfsnetwerk. Daarnaast wordt de verantwoordelijkheid voor de enterprise security verspreid over verschillende afdelingen; point beveiligingsoplossingen integreren vaak niet met elkaar en het eigendom van de security is verspreid over verschillende afdelingen en functionele gebieden, waaronder IT, boekhouding, juridische afdelingen, personeelszaken en de veiligheid van het kantoor zelf.

Applicaties, misschien wel het meest risicovolle gebied van IT, zijn ontworpen en gebouwd met weinig aandacht voor de veiligheid. Daarnaast is deze situatie een doolhof voor het naleven van regelgeving, waardoor de lasten voor de CISO verhogen. Het gebrek aan coördinatie tussen mensen, processen en technologieën resulteert in significante blind spots die de beveiliging dwingen reactief te zijn, waardoor het beveiligingsrisico verhoogt in de hele onderneming.


HP veranderd het enterprise security landschap radicaal met zijn Security Intelligence Platform. Het HP Security Intelligence Platform maakt gebruik van een unieke geavanceerde bedreiging-onderzoek en krachtige correlatie van security events en kwetsbaarheden met contextuele gegevens om de veiligheid intelligence te leveren, verspreid over IT- operaties, applicaties en infrastructuur.

Op basis van toonaangevende producten van ArcSight  en TippingPoint biedt het HP Security Intelligence Platform bedrijven een proactieve benadering, met security correlatie, deep applicatie security analyse en netwerk niveau afweermechanismen , allemaal op basis van het best-of -breed aanbod van information security services.

De Next generation netwerk security-oplossingen van HP TippingPoint's bieden flexibele en modulaire beveiliging voor het beschermen van applicaties, netwerken en gegevens tegen de huidige geavanceerde aanhoudende bedreigingen en high-profile aanvallen.
 
De toonaangevende beveiligingsinformatie en event management (SIEM)-oplossing van HP ArcSight stelt berdrijven in staat om IT-security, enterprise security en non-security events te verzamelen, te analyseren en te beoordelen, voor de snelle identificatie, prioritering en reactie.

 
 
Contact
Arrow ECS B.V.
Elzenkade 1
3992 AD Houten
Nederland

T. 088 – 024 29 10
F. 088 – 024 29 99
E. sales.ecs.nl@arrow.com