Fortinet
Fortinet is een wereldwijde leverancier van netwerkbeveiligingsapparatuur en één van de marktleiders in Netwerk Security (FW/NGFW/UTM) met gespecialiseerde security-oplossingen die bedrijven beschermt tegen de geavanceerde bedreigingen van vandaag de dag. De geconsolideerde producten en diensten bieden een brede en geïntegreerde bescherming tegen de dynamische bedreigingen en vereenvoudigen gelijktijdig de IT beveiligingsinfrastructuur.

Speciaal gebouwde hardware en software bieden de hoge prestaties en volledige content bescherming die klanten nodig hebben om op de hoogte te zijn en te blijven van de voortdurend veranderende bedreigingen.

Fortinet's vlaggenschip FortiGate security appliances leveren ASIC-versnelde prestaties en integreren meerdere lagen van beveiliging, ontworpen om te helpen bij het beschermen tegen bedreigingen op applicatie en netwerk niveau. Het brede assortiment van aanvullende oplossingen gaat verder dan netwerkbeveiliging en helpt bij het beveiligen van een gehele onderneming – van endpoint tot aan de grenzen en de kern van netwerken, databases en applicaties.
  • Performance – De speciaal gebouwde hardware en software te leveren toonaangevende prestaties voor de meest veeleisende netwerkomgevingen. De geïntegreerde architectuur zorgt voor extreem hoge doorvoer en uitzonderlijk lage latency, het minimaliseren van packet processing terwijl nauwkeurig data scant op bedreigingen.
  • Security - Fortinet levert een robuuste set van signature-based, heuristische en geavanceerde beveiligingstechnieken op een high-speed firewall en VPN foundation. Deze omvatten intrusion prevention, applicatie-controle, anti-malware, anti-spam, web filtering en meer.
  • Eenvoud -  Fortinet consolideert verschillende netwerk-en beveiligingsfuncties in een appliance. Dit zorgt voor een meer kosteneffectieve inzet, vereenvoudigde operaties en geïntegreerd beveiligingssysteem.


 
 
Contact
Arrow ECS B.V.
Elzenkade 1
3992 AD Houten
Nederland

T. 088 – 024 29 10
F. 088 – 024 29 99
E. sales.ecs.nl@arrow.com