FortiManager​

Gecentraliseerd beheer

De FortiManager Appliances leveren de tools die nodig zijn om een Fortinet security infrastructuur effectief te beheren; van een paar tot duizenden Appliances en end-point security agents. De producten bieden centraal policy-based provisioning, configuratie en management updates voor FortiGate, FortiWiFi, en FortiMail producten, evenals FortiClient Endpoint security agents.

De FortiManger biedt ook end-to-end netwerk monitoring voor extra controle. FortiManager levert een lagere TCO voor Fortinet implementaties door het minimaliseren van zowel de initiële implementatiekosten als de operationele bedrijfskosten.

Beheerders kunnen administratieve toegang controleren en het implementatie beleid vereenvoudigen met behulp van role-based beheer. Hiermee kunnen zij de privileges van gebruikers definiëren voor specifieke beheersdomeinen en specifieke functies door het samenvoegen van Fortinet Appliances en agenten in onafhankelijk managementdomeinen.

Door het lokaal hosten van de content security updates voor de beheerde Appliances en agenten zal de FortiManager Appliance de responsetijd voor Web filtering rating verzoeken minimaliseren terwijl men de netwerk bescherming maximaliseert.
 

 

 

FortiManager voordelen ​

  • Ondersteuning tot 5.000 Appliances of virtuele domeinen (VDOMs) en 120.000 FortiClient agenten vanaf één Appliance
  • Minimaliseert de initiële implementatie en operationele kosten van Fortinet security infrastructuren.
  • Snellere provisioning van nieuwe apparatuur, agenten en beheer van het beveiligingsbeleid vermindert de administratieve lasten en de operationele kosten.
  • Grondige correctie tracering verhoogt de zichtbaarheid en audit-mogelijkheden.
  • Eenvoudig beheer van complexe mahs en star VPN-omgevingen.
  • Rol als lokaal distributie punt verbetert de controle over de security en software-updates.
  • Naadloze integratie met FortiAnalyzer Appliances levert in-depth discovery, analyse en rapportage van het netwerk van security events. 

 
Contact
Arrow ECS B.V.
Elzenkade 1
3992 AD Houten
Nederland

T. 088 – 024 29 10
F. 088 – 024 29 99
E. sales.ecs.nl@arrow.com