FortiAnalyzer​

Gecentraliseerde rapportage

De FortiAnalyzer productlijn voor logging-, analyse- en rapportage voorziet in appliances voor het veilig verzamelen van log-gegevens van de Fortinet producten en andere syslog-compatible apparaten. Met behulp van een uitgebreide suite van eenvoudige op maat gemaakte rapporten kunnen gebruikers records filteren en beoordelen, met inbegrip van traffic, events, virussen, aanvallen, Web inhoud en e-mail data. FortiAnalyzer biedt geavanceerde security management functies, zoals bestanden in quarantaine plaatsen, event correlatie, vulnerability assessments, traffic analyse en archivering van e-mail, webtoegang, instant messaging en file transfer inhoud.
 

 

 

FortiAnalyzer voordelen​

  • De beveiligde data verzameling van meerdere FortiGate en FortiMail security appliances biedt inzichtbaarheid van het gehele netwerk.
  • Meer dan 300 aanpasbare rapporten dragen bij aan de controle en het onderhoud van het beleid voor acceptabel gebruik, identificeren aanvalspatronen en voldoen aan de overheid regelgeving met betrekking tot privacy en openbaarmaking van inbreuken op de beveiliging.
  • Netwerkcapaciteiten en data rapportage van gegevens stellen netwerkbeheerders in staat om het netwerk beter te beheren en het netwerkgebruik beter te plannen.
  • Volledig geïntegreerd met FortiManager appliances zodat alle opdrachten, controle, analyse en rapportage vanaf één punt beheerd kunnen worden
  • De FortiGuard services leveren dynamische updates voor vulnerability management functionaliteit
  • Geavanceerde functies, zoals event correlatie, forensische analyse, en vulnerability assessment geven essentiële tools voor een in-depth bescherming van complexe netwerken.
  • Tot 6 TB aan log data capaciteit en de keuze van de RAID-niveaus bieden beheerders de mogelijkheid om capaciteit te verdelen en data zeker te stellen om zo te voldoen aan de wensen van de interne organisatie.
     

 

 
Contact
Arrow ECS B.V.
Elzenkade 1
3992 AD Houten
Nederland

T. 088 – 024 29 10
F. 088 – 024 29 99
E. sales.ecs.nl@arrow.com