Product overzicht​

VIPRION 4800

afbeelding
VIPRION 4800 is de best presterende Application Delivery Controller ( ADC ) in de wereld, die voldoet aan de behoeften van de grootste service providers, ondernemingen en web-gebaseerde bedrijven. Het biedt onovertroffen consolidatie van ADC diensten met behulp van F5 ScaleN technologie, met tot 48 VcMP instances. U kunt tot een totaal van acht blades toevoegen voor maximale throughout, L7 RPS, SSL- performance en compressie zonder onderbreking. De appliance is volledig in-house ontworpen door F5 en levert een uitzonderlijke klantervaring, maximale prestaties en schaalbaarheid, en carrier-grade betrouwbaarheid.

VIPRION 4480

afbeelding
De VIPRION 4480 Application Delivery Controller is voor grote service providers, ondernemingen en web-gebaseerde bedrijven. VIPRION 4480 is ontworpen met carrier-grade betrouwbaarheid in het achterhoofd en is NEBS gecertificeerd. Met ondersteuning voor 40 GbE poorten, multi-tenant virtualisatie ondersteuning en de mogelijkheid om tot 4 blades toe te voegen, kunt u uw Application Delivery Network schalen naarmate eisen groeien.

VIPRION 2400

afbeelding
De VIPRION 2400 Application Delivery Controller is voor middelgrote tot grote ondernemingen die de flexibiliteit nodig hebben voor het toevoegen van performance wanneer nodig, terwijl de kosten beheersbaar blijven.  Het is een echt pay-as-you-grow–model en de VIPRION 2400 biedt on-demand L7, SSL en compressie prestaties, zonder verstoring van de exploitatie. Voor flexibiliteit en een verbeterde efficiëntie biedt de appliance ook de hoogste dichtheid multi-tenant virtualisatie-oplossing die dynamisch virtuele ADCs kan schalen als de zakelijke behoeften veranderen. VIPRION 2400 maakt gebruik van 80 PLUS Gold Certified voedingen, die koel-en energie-eisen verlaagt. Met de introductie van de nieuwe 2250 en 2150 blades biedt F5 nu enterprise class solid state drive ( SSD ) opslag voor verbeterde disk i / o- prestaties en betrouwbaarheid