F5 BIG-IQ Producten​

Centraliseren. Vereenvoudigen. Beheren.

Bedrijven weten dat de huidige IT- behoeften voortdurend veranderen. Of dit nu gaat over de provisioning van nieuwe servers of het reageren op security bedreigingen, ondernemingen en dienstverleners moeten voortdurend hun applicatie-infrastructuur optimaliseren om vooruit te komen in een dynamische zakelijke omgeving. Organisaties kijken naar het verhuizen van hun applicaties naar de cloud om de infrastructuur flexibiliteit te verhogen en kosten te verlagen. Toch vinden nog veel bedrijven dat specifieke regie en management tools nodig zijn om de voordelen van deze overgang te realiseren met behoud van inzichtbaarheid in hun systemen.

BIG - IQ ™ Cloud helpt met een unieke benadering bij het aanpakken van de uitdagingen wanneer organisaties hun applicatie-architecturen integreren met opkomende cloud-oplossingen. F5 BIG -IQ biedt een intelligente software gebaseerd management framework waarmee klanten Application Delivery en netwerkdiensten kunnen inzetten op een consistente, snelle en herhaalbare wijze in publieke en private clouds, in traditionele datacenters en in hybride omgevingen.

Met een uitbreidbare, modulaire architectuur biedt BIG -IQ biedt een intelligent kader dat het management van de applicatie controle centraliseert om te zorgen voor intuïtieve, flexibele en schaalbare management mogelijkheden.

 

 

Kenmerken​

  • Orchestrated Application Delivery en netwerkdiensten - Met BIG-IQ Cloud kunnen diensten gefederaliseerd worden over cloud-systemen om het beheer te vereenvoudigen. De BIG-IQ Cloud kunnen bijvoorbeeld worden geïntegreerd met VMware netwerk virtualisatie om het proces van het verlenen van Application Delivery en netwerkdiensten, als onderdeel van een VMware workflow, te vereenvoudigen. De oplossing REST API geeft gebruikers de mogelijkheid om F5 technologieën te integreren met bestaande management en cloud orchastration tools om op maat gemaakte oplossingen te creëren voor een betere infrastructuur en resource controle. Bovendien kunnen netwerk virtualisatie controller leveranciers hun technologieën integreren met BIG-IQ via northbound APIs voor het coördineren en voorzien van Application Delivery en netwerkdiensten.
  • Zelf-service en geautomatiseerde service provisioning mogelijkheden - Met BIG-IQ Cloud kunnen applicatie services snel worden voorzien en in een kwestie van minuten beschikbaar worden gemaakt voor nieuwe gebruikers en systemen. Zonder deze geautomatiseerde tools, die worden aangeboden in BIG-IQ Cloud, kan het weken duren om IT-configuraties handmatig uit te voeren. En met behulp van F5 ® iApps ™ templates kunnen klanten gemakkelijk services opstellen, bijwerken en optimaliseren om zo hun specifieke mix aan te passen aan zakelijke prioriteiten en beschikbare IT-middelen.
  • Multi-tenant self-service portal voor monitoring - Dankzij het praktische management dashboard stelt BIG-IQ Cloud organisaties in staat om gedifferentieerde Application Delivery en netwerkdiensten te bieden, terwijl de health status van de applicaties kan worden gemonitord. Voor beheerders wordt het inzichtelijk om effectief problemen op te sporen en te helpen bij foutisolatie analyse. Dit is essentieel voor organisaties die hun applicaties gebruiken in publieke cloud-omgevingen waar de inzichtbaarheid is verplicht om de oorzaak van slechte prestaties of problemen met de applicaties te lokaliseren. Bovendien maakt deze aanpak het ook mogelijk voor cloud providers om applicatie services te differentiëren, of op klantniveau aan te aanbieden. Daarnaast kan men het inzicht in het gebruik van resources verhogen en biedt het nieuwe omzetkansen

Samen bieden deze mogelijkheden zakelijke klanten en cloud providers één consistente en bruikbare weergave van Application Delivery en netwerkdiensten, ongeacht waar deze diensten worden geïmplementeerd. Als gevolg hiervan kunnen organisaties IT-activiteiten vereenvoudigen en de hoeveelheid tijd die nodig is om hun Application Delivery systemen op maat te maken voor de cloud, aanzienlijk verminderen. Klanten zien verbeterde productiviteit met soepelere implementaties, vereenvoudigd beheer en een vermindering van handmatige taken, die op hun beurt de kans op potentieel kostbare fouten in de configuratie vermindert.
 

 
Contact
Arrow ECS B.V.
Elzenkade 1
3992 AD Houten
Nederland

T. 088 – 024 29 10
F. 088 – 024 29 99
E. sales.ecs.nl@arrow.com