F5 BIG-IP producten​

Applicaties die draaien op netwerken worden geconfronteerd met een breed scala uitdagingen op het gebied van prestaties, beveiliging en beschikbaarheid. Deze uitdagingen kosten organisaties een enorme hoeveelheid aan verloren productiviteit, gemiste kansen en mogelijk schade aan de reputatie.

De BIG-IP-productfamilie is een oplossing van geïntegreerde Application Delivery Services die samenwerken op dezelfde best-in-class hardware. Eén BIG-IP Appliance kan het werk doen van een groot aantal losse appliances op het gebied van load-balancing, SSL offload, web acceleratie, applicatie beveiliging, toegangscontrole etc.

Het modulaire BIG-IP-platform is gebouwd op TMOS architectuur en biedt een enorme schaalbaarheid en maatwerk. Men kan beginnen met één specifieke functionaliteit voor de eerste zakelijke behoeften en binnen het beschikbare budget. Daarna kan men meer capaciteit en functionaliteit toevoegen wanneer de applicatie- en bedrijfsbehoeften veranderen. Met TMOS kunt u netwerk condities en zakelijke beleid aanpassen met behulp van iControl, een zeer veelzijdige en open F5 API, en iRules, de F5 op maat, event-gedreven scripting taal. Deze technologieën geven gedetailleerde controle en flexibiliteit die niet beschikbaar zijn met andere traffic management technologieën.

De Big-IP kan worden uitgebreid met diversen modules voor bijv.: applicatie protectie, SSL acceleration, geavanceerde client authenticatie, layer v7 rate shaping, compressie, link controllers.

 

afbeelding
 

 

Kenmerken en voordelen​

Betrouwbaarheid
Levert het meest beproefde en geavanceerde systeem in de industrie om ervoor te zorgen dat applicaties altijd beschikbaar zijn

Accelerated Applicaties

Biedt ongeëvenaarde controle om de prestaties van applicaties tot 3-maal te versnellen en zorgt ervoor dat de belangrijkste applicaties eerst komen en dure server cycli worden ontlast

Verminderde Server en Bandbreedte Kosten

Verdrievoudigt server capaciteit door middel van een uitgebreide set van infrastructuur optimalisatie mogelijkheden; het reduceert bandbreedte kosten tot 80% door middel van intelligente HTTP-compressie, bandbreedte management en nog veel meer

Grotere Netwerk-en Application Security 
De BIG-IP voegt kritieke beveiligingsfuncties toe die niet elders in het netwerk kunnen worden aangepakt, van DoS bescherming tot aan het filteren van applicatie aanvallen.

Ongeëvenaarde Application Intelligence en Controle

De enige oplossing in de industrie die een complete applicatie fluency biedt waardoor inspectie en programeerbare event-based traffic management mogelijk is op volledige netwerk-snelheid. Dit om de applicatie flows te begrijpen en hierop te acteren wanneer nodig.

Totale Integratie voor alle IP-toepassingen
Biedt een uitgebreide oplossing die kan worden geïntegreerd met alle applicaties en niet alleen web-gebaseerde protocollen. Het biedt organisaties een gecentraliseerde oplossing voor alle IP-applicaties, met inbegrip van legacy- en nieuwe applicaties zoals VOIP, alles in één uniform systeem

Topprestaties
Levert de snelste traffic management oplossing voor het beveiligen, leveren en optimaliseren van de performance van applicaties. Biedt de beste SSL TPS, bulk encryptie, en de hoogste gelijktijdige SSL-verbindingen die vandaag beschikbaar zijn.


 

 
Contact
Arrow ECS B.V.
Elzenkade 1
3992 AD Houten
Nederland

T. 088 – 024 29 10
F. 088 – 024 29 99
E. sales.ecs.nl@arrow.com

Contact​

Arrow ECS Nederland BV

Esp 134-A
5633 AA Eindhoven

T. +31 40 215 7110
F. +31 40 215 7119
E.info-nl@arrowecs.nl