F5 Networks
Meer mensen dan ooit tevoren gebruiken applicaties. Maar die applicaties zijn niet automatisch beschikbaar. Er is behoefte aan specifieke diensten, zodat ze snel, veilig, altijd en overal beschikbaar zijn, op elk device. Applicaties zonder beperkingen is niet alleen een bedrijfsvisie, het is hoe F5 hun bijdrage elke dag meet. Het leveren van de meest veilige, snelle en betrouwbare applicaties voor iedereen en overal is een missie die begint met oplossingen gebouwd op robuuste en flexibele technologieën. Deze uitgebreide oplossingen helpen organisaties over de hele wereld om snel in te spelen op veranderingen, en leveren de meest betrouwbare applicaties aan gebruikers.

F5 Networks is marktleider in Application Delivery Networking (ADN). F5 helpt wereldwijd de grootste bedrijven en serviceproviders om maximaal te profiteren van virtualisatie, cloud computing en on-demand IT.

De F5-oplossingen bieden ondersteuning bij de integratie van verschillende technologieën om zo meer controle over de infrastructuur, en betere applicatiebeschikbaarheid en databeheer te realiseren. Dit resulteert in naadloze, veilige en snelle toegang tot applicaties. Een open architectuurraamwerk stelt F5-klanten in staat om bedrijfsbeleid in te zetten op ‘strategische controlepunten’ in de IT-infrastructuur en de publieke cloud.

F5-producten bieden klanten de flexibiliteit die nodig is om IT af te stemmen op veranderende omstandigheden, on-demand schaalbare oplossingen in te zetten en mobiele toegang tot data en diensten te beheren. Wereldwijd opererende organisaties, service- en cloud-providers en vooraanstaande online bedrijven vertrouwen op F5 om hun IT-investeringen te optimaliseren en hun business te versterken.
 
 
Contact
Arrow ECS B.V.
Elzenkade 1
3992 AD Houten
Nederland

T. 088 – 024 29 10
F. 088 – 024 29 99
E. sales.ecs.nl@arrow.com