WAN Optimization Suite​

Exinda WAN Optimization Suite is een echt WAN-optimalisatie 2.0 product, ontworpen voor de huidige netwerken. Client / server -toepassingen, zoals e-mail en het delen van bestanden, is nog steeds een probleem voor veel bedrijven. Echter, de grotere uitdaging van vandaag is hoe men een betrouwbare en voorspelbare gebruikerservaring kan leveren voor alle applicaties, waar en op elk device waar de gebruiker de voorkeur aan geeft.

Dit is slechts één van de vele voorbeelden die een goede illustratie geeft van de verschuiving van WAN-optimalisatie van een accelerator- en optimalisatie tool naar een allesomvattende gebruikerservaring.
Exinda Assure kan netwerkbeheerders helpen die een hoge kwaliteit en voorspelbare gebruikerservaring nodig hebben voor hun belangrijkste applicaties, of die applicaties nu mobiel, cloud - enabled of gevirtualiseerd zijn.

WAN Optimization Suite doet dit door het bieden van:

 • Een geïntegreerde suite voor WAN-optimalisatie, Network Control en Application Assurance
 • Dynamisch beleid op basis van SLA's, applicaties, gebruikers, tijd van de dag en de plaats, om ervoor te zorgen dat bedrijf kritische applicaties de bandbreedte krijgen die ze nodig hebben
 • Monitoring van gebruikservaring om een goede ervaring in alle applicaties en netwerken te kunnen onderhouden
 • Een pragmatische, eenvoudig te installeren en eenvoudig te gebruiken product dat is ontworpen voor drukbezette beheerders
 • Flexibele implementatie-opties om de gebruikerservaring te verzekeren in virtuele en fysieke IT-omgevingen
   
 

De Oplossingen​

Network Control Appliances
Exinda levert de beste prijs-prestatieverhouding voor elk grootte van appliance, en biedt een eenvoudig installatieproces dat prestatieverbeteringen levert in een minuut. Dit maakt Exinda de juiste keuze voor middelgrote bedrijven.

 

 • Kleinbedrijf – Exinda 2061
 • Middelbedrijf & Branchkantoren – Exinda 4010
 • Hoofdkantoor – Exinda 4061
 • Kleine Data Center – Exinda 6062
 • Data Center – Exinda 8062
 • Grote Data Center – Exinda 10062


Voor een overzicht van de verschillende appliances, klik hier

Exinda Virtual Appliance
Exinda’s Virtuele Appliance biedt een ultieme netwerk-optimalisatie flexibiliteit. De virtuele appliances zijn ontworpen om mee te groeien met de behoeften van bedrijven en maken het gemakkelijk om power en prestaties toe te voegen. Dit betekent dat bedrijven niet worden geconfronteerd met standaard hardware-upgrades wanneer het netwerk uitbreidt. Men kan de aanpassingen naadloos integreren in het netwerk zonder een nieuwe hardware aankoop.

Voor meer informatie over Virtual Appliances klik hier

Network Cards
Exinda's network expansion modules bieden organisaties de mogelijkheid om hun Exinda appliance te integreren en te verbinden met elk type netwerkinfrastructuur. Tegelijkertijd wordt de maximale betrouwbaarheid en up-time gegarandeerd.

Voor meer informatie over de Network Cards klik hier
 

 
Contact
Arrow ECS B.V.
Elzenkade 1
3992 AD Houten
Nederland

T. 088 – 024 29 10
F. 088 – 024 29 99
E. sales.ecs.nl@arrow.com