Network Control Suite​

De Network Control Suite is ontworpen voor de hedendaagse internet-en WAN- behoeften, die complexer zijn dan ooit tevoren. De oplossing is voor bedrijven die afhankelijk zijn van het internet en WAN om strategische business applicaties te leveren, maar moeite hebben om de manier waarop deze netwerken worden gebruikt te controleren en prioriteiten te geven.

Network Control Suite levert uitgebreide inzichtbaarheid en controle voor al het verkeer over het  internet en WAN-verbindingen. Het combineert layer-7 level inzichtbaarheid van applicatie verkeer met een policy-gebaseerde bandbreedtetoewijzing om zo een perfecte oplossing te leveren voor traffic management.

Network Control Suite is ontworpen voor netbeheerders die een BYOD en BYOA beleid willen toepassen en de nieuwe generatie communicatie-en samenwerkingstools willen adopteren, maar moeite hebben om het gebruik van netwerk resources over het WAN en het internet te beheren en beschermen.

 
Exinda biedt:

 • Uitgebreid Layer-7 inzicht in alle applicaties en sites met behulp van netwerk resources.
 • Ready-to-use beleid dat dynamisch bandbreedte toewijst en beperkt op basis van applicaties, sites en gebruikers.
 • Bruikbare rapportage om te helpen en te zien welke sites, gebruikers en applicaties de netwerk resources consumeren en om problemen sneller te saneren.
 • Eenvoudige installatie en een intuïtieve gebruikerservaring voor pragmatische netwerkbeheerders.
 • Naadloze integratie met Exinda 's WAN Optimization Suite voor volledige applicatie zekerheid.
   
 

De oplossingen​

Network Control Appliances
Exinda levert de beste prijs-prestatieverhouding voor elk grootte van appliance, en biedt een eenvoudig installatieproces dat prestatieverbeteringen levert in een minuut. Dit maakt Exinda de juiste keuze voor middelgrote bedrijven.
 

 • Kleinbedrijf – Exinda 2061
 • Middelbedrijf & Branchkantoren – Exinda 4010
 • Hoofdkantoor – Exinda 4061
 • Kleine Data Center – Exinda 6062
 • Data Center – Exinda 8062
 • Grote Data Center – Exinda 10062


Voor een overzicht van de verschillende appliances, klik hier

Exinda Virtual Appliance

Exinda’s Virtuele Appliance biedt een ultieme netwerk-optimalisatie flexibiliteit. De virtuele appliances zijn ontworpen om mee te groeien met de behoeften van bedrijven en maken het gemakkelijk om power en prestaties toe te voegen. Dit betekent dat bedrijven niet worden geconfronteerd met standaard hardware-upgrades wanneer het netwerk uitbreidt. Men kan de aanpassingen naadloos integreren in het netwerk zonder een nieuwe hardware aankoop.

Voor meer informatie over Virtual Appliances klik hier

Network Cards
Exinda's network expansion modules bieden organisaties de mogelijkheid om hun Exinda appliance te integreren en te verbinden met elk type netwerkinfrastructuur. Tegelijkertijd wordt de maximale betrouwbaarheid en up-time gegarandeerd.

Voor meer informatie over de Network Cards klik hier
 

 

 

 

 
Contact
Arrow ECS B.V.
Elzenkade 1
3992 AD Houten
Nederland

T. 088 – 024 29 10
F. 088 – 024 29 99
E. sales.ecs.nl@arrow.com