High Performance Add Ons ​

Exinda’s WAN Optimalization Suite en Network Control Suite zijn ontworpen voor eenvoud in gebruik, alles-in-een netwerk optimalisatie oplossing voor middelgrote ondernemingen en instellingen. Exinda biedt extra componenten die extra power, inzicht en schaalbaarheid om de netwerk performance te verbeteren.
 

 

De Oplossingen​

Centraal beheer
De Exinda Service Delivery Point is ontworpen voor enterprise netwerkomgevingen die op zoek zijn naar een centraal te beheren multi-box Exinda installatie. De oplossing is beschikbaar als zowel een gehoste service als een hardware-appliance en SDP vereenvoudigt verder de taak van het installeren, configureren, monitoren en rapporteren via Exinda 's WAN-optimalisatie appliances.

edge Cache

Exinda Edge Cache maakt enkelzijdige cache van op internet gebaseerde content. Wanneer web objecten worden gedownload van het internet of over WAN-verbindingen dan slaat de Exinda Edge Cache hen op aan de rand van het netwerk. Bij latere verzoeken die binnenkomen voor dezelfde objecten, wordt de inhoud geleverd vanuit de Exinda Edge Cache in plaats van dat het opnieuw gedownload wordt via het WAN. Hierdoor worden netwerk resources vrijgemaakt, bandbreedte kosten verminderd, de user applicatie ervaringen en prestaties van het netwerk verbeterd.

Exinda Mobile
Exinda Mobile is een software oplossing die organisaties helpt om highspeed applicatie toegang te krijgen tot elke locatie zonder dat er nieuwe hardware geïnstalleerd dient te worden of het netwerk opnieuw moet worden geconfigureerd. De Exinda Mobile Server kan worden ingezet om applicaties voor een hele site gebruik te optimaliseren daarbij gebruik maken van uw bestaande infrastructuur. De Exinda Mobile PC -cliënt kan worden ingezet om aanvragen voor een individuele externe werknemer te optimaliseren in een kantoor aan huis.
 

 
Contact
Arrow ECS B.V.
Elzenkade 1
3992 AD Houten
Nederland

T. 088 – 024 29 10
F. 088 – 024 29 99
E. sales.ecs.nl@arrow.com