Exinda
Netwerken worden steeds complexer, elke dag. Meer locaties, meer apps, meer gebruikers, meer apparaten - meer devices. Of het nu om een bedrijf, een onderwijsinstelling of een dienstverlener gaat, de problemen waar men op een dagelijkse basis mee wordt geconfronteerd worden steeds moeilijker op te lossen. Traditionele WAN oplossingen werden niet ontworpen om problemen op te lossen in de cloud, of op mobiele devices of voor streaming video.

Exinda is een toonaangevende wereldwijde leverancier van WAN-oplossingen die organisaties in staat stelt om een voorspelbare gebruikerservaring voor strategische zakelijke toepassingen te verzekeren door middel van policy-gebaseerde WAN Orchestration. Exinda oplossingen wijzen op een intelligente manier netwerkbandbreedte toe en optimalizeren het verkeer op basis van de prioriteiten van het bedrijf.

In tegenstelling tot traditionele WAN-optimalisatie appliances die alleen gericht zijn op het sneller maken van het netwerk, biedt Exinda een unieke WAN Orchestration oplossing die richt zich op het betrouwbaarder, productiever en sneller maken van het netwerk. Exinda biedt de enige oplossing in de markt die Analytics, aanbeveling en het actieplan combineert in één platform.

Het wordt steeds moeilijker om belangrijke zakelijke apps die bandbreedte te geven die ze nodig hebben te allen tijde, in alle omstandigheden, op elk netwerk. Daarom heeft Exinda een oplossing gecreëerd om ervoor te zorgen dat men altijd weet hoe applicaties presteren en om ervoor te zorgen dat men controle heeft om een consistent hoge kwaliteit gebruikerservaring te garanderen.

 
 
Contact
Arrow ECS B.V.
Elzenkade 1
3992 AD Houten
Nederland

T. 088 – 024 29 10
F. 088 – 024 29 99
E. sales.ecs.nl@arrow.com