Arrow ECS​

Arrow ECS is een wereldwijde Value Added Distributeur voor het professionele IT reseller-kanaal. Arrow ECS is gespecialiseerd in de levering van enterprise en mid-range IT oplossingen en diensten aan value added resellers, systeemintegratoren en ISV’s. Arrow ECS hanteert hierbij een unieke en innovatieve channel management strategie.

Naast een uitgebreide reeks van High-Performance IT producten van grote producenten bieden wij onze resellers en fabrikanten een naadloze logistiek, dienstverlening op maat, verkoop advies en ondersteuning, marketing ondersteuning en een uitgebreid aanbod aan trainingen en certificatie cursussen.
Onze producten zijn afkomstig van grote fabrikanten met topmerken en zorgt voor het succes van onze resellers. Alle producten van nieuwe fabrikanten worden zorgvuldig getest voordat ze ingezet door onze resellers en hun klanten. Ook zorgen we ervoor dat de IT-producten die wij selecteren perfect samen werken en kunnen worden gecombineerd tot krachtige IT oplossingen.

Als intermediair tussen fabrikanten en resellers biedt Arrow ECS een scala van diensten die toevoegen aan het succes en die de onze resellers ondersteunen in hun dagelijkse werkzaamheden:
  • Technische Support
Een hooggekwalificeerd support team biedt 24x7 technische ondersteuning in meerdere talen onder afgesproken response tijden vanuit ons Network Operating Center.
  • Consulting Service
Onze lokale en internationale experts bieden de installatie en project ondersteuning op aanvraag ( indien nodig op locatie). Op het gebied van beveiliging kan Arrow ECS Corporate Security controles uitvoeren met behulp van gecertificeerde professionals.
  • Hardware Service
Dit omvat Advanced Replacements van de hardware binnen bindende responstijden en herstel van de operationele omgeving inclusief technische ondersteuning.
  • Training & Certificatie
Arrow ECS biedt een uitgebreid internationaal trainingsprogramma met bijbehorende certificering voor een verscheidenheid van fabrikanten door gekwalificeerde en professionele trainers.


Channel Management Strategie
Het samenkomen van technologie en de groeiende concurrentie op de markt, onder zowel resellers als fabrikanten, doen de vraag groeien naar intensieve ondersteuning van een distributeur. Om, als de leidende distributeur met toegevoegde waarde in het kanaal, zo goed mogelijk te blijven voorzien in de behoeften van leveranciers en resellers, evolueert Arrow ECS naar een Channel Management strategie die is gebaseerd op drie componenten: channel ontwikkeling, marktontwikkeling en diensten.
  • Channel Ontwikkeling
Het bieden van uitgebreide ondersteuning bij bedrijfsprocessen van al onze resellers teneinde deze processen te vereenvoudigen, door middel van initiatieven zoals licentie management, asset management en marketingbegeleiding.
  • Marktontwikkeling
Nauwer betrokken zijn bij de groeistrategie van onze partners, door gebruik te maken van onze kennis van het partnerkanaal, om hen in staat te stellen nieuwe markten aan te boren, en te helpen bij het betreden van deze nieuwe markten door middel van een oplossingsgerichte benadering en effectieve marketingprogramma’s.
  • Channel Diensten
Partners in staat stellen een breder aanbod te kunnen leveren aan hun klanten, door hun non-core activiteiten te outsourcen naar Arrow ECS en meer omzet en winst te behalen door het bieden van uitgebreidere services en ondersteuning aan hun klanten. Deze services omvatten o.a. opleidingen, consultancy, asset management, managed services en financiële services.
 
 

Contact​

Arrow ECS B.V.
Elzenkade 1
3992 AD Houten
Nederland

T. 088 – 024 29 10
F. 088 – 024 29 99
E. sales.ecs.nl@arrow.com