Over Arrow

Oplossingen vandaag voor de uitdagingen van morgen.

Bekijk de video Word partner

Over Arrow

Arrow is een enabler voor innovatie. We werken met organisaties op meer dan 345 locaties in 80 landen om de tools en technologie te bieden die helpen bij het bouwen aan een betere toekomst.

Enterprise Computing Solutions (ECS)

Als een Fortune 113-bedrijf en een van de meest bewonderde bedrijven van Fortune, hebben we standvastige en duurzame partnerschappen met meer dan 100 leveranciers wereldwijd opgezet om uitzonderlijke technologische oplossingen en gespecialiseerde services aan onze klanten te bieden. Onze end-to-end IT-infrastructuuroplossingen en technische expertise bij meerdere leveranciers verbinden klanten met ultramoderne technologieën tegen buitengewone waarde.

Arrow's onderneming voor zakelijke computeroplossingen is een wereldwijd technologiebedrijf dat innovatieve IT-oplossingen op de markt brengt om complexe zakelijke uitdagingen op te lossen.

We leveren distributie met toegevoegde waarde, bedrijfsadvies en channel-enablement-services aan 's werelds toonaangevende technologieproducenten en hun kanaalpartners die commerciële en overheidsmarkten bedienen.

Onze eigen resources en aangepaste programma's helpen u sneller te groeien, efficiënt te werken en uw bedrijf te transformeren in een snel veranderende markt.

Ben jij Five Years Out?

We weten hoe snel de wereld vooruit gaat en dat de toekomst alleen maar meer spannende en baanbrekende ontwikkelingen zal blijven beloven. Daarom is onze bedrijfsvisie 'Five Years Out' - we streven er altijd naar om voorop te lopen in de evolutie van technologie en mensheid zoals we die kennen, pionierend om de doorbraken van vandaag te helpen evolueren naar iets dat groter is voor morgen.

We gebruiken alle tools, middelen, nieuwe ideeën en technologieën tot onze beschikking om bedrijven over de hele wereld te ondersteunen om 'Five Years Out' te worden - een visie voor innovatie die vandaag mogelijk is gemaakt. Samen met onze partners bieden wij de infrastructuren die dit werkelijkheid maken.

Meer informatie.

Bedrijfsoverzicht

Arrow is een Fortune 113-bedrijf met wereldwijd 18.800 werknemers. Arrow brengt technologische oplossingen naar een breed scala van markten, waaronder telecommunicatie, informatiesystemen, transport, medische, industriële en consumentenelektronica.

Arrow biedt gespecialiseerde diensten en expertise gedurende de levenscyclus van het product. Arrow doet dit door klanten op de juiste plaats, op het juiste moment en tegen de juiste prijs, te verbinden met de juiste technologie.

Arrow biedt buitengewone waarde aan klanten en leveranciers - de beste technologiebedrijven ter wereld - en verbindt hen via de toonaangevende services van het bedrijf.

Meer informatie.

How Can We Help?

We will only use your information in accordance with our Privacy Policy.

Connect met Arrow