Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Helpen om de manier waarop we naar technologie, onszelf en de wereld kijken, te transformeren.

Bekijk de video Meer informatie

Arrow Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Arrow stimuleert innovatie die van de wereld een betere plek maakt. We proberen een verschil te maken in het dagelijks leven, het onderwijs en de toekomst van mensen, in hoeverre we dit kunnen.

Voor ons is CSR meer dan liefdadigheidsgebaren, eerder een bedrijfsstrategie, die ons in staat stelt om een brede en gevarieerde gemeenschap van verschillende organisaties te ondersteunen die net zo toegewijd zijn om 'Five Years Out' te zijn als wij.

Het is ons doel om de levens van mensen ten goede te veranderen, gebruikmakend van onze expertise en kennis van onze industrie om de nieuwe mogelijkheden te openen die vandaag door technologie mogelijk worden gemaakt.

De financiële bijdragen van Arrow aan onze CSR-strategie strekken zich uit tot organisaties over de hele wereld die onze waarden en visie delen. Bezoek onze wereldwijde CSR-site voor meer informatie.

Arrow Forward

Bij Arrow omarmen we het potentieel voor technologie om levens te veranderen, perspectieven te verleggen en nieuwe kansen te creëren. En voorbeelden zijn overal om ons heen.

Projecten zoals het aanpassen van een raceauto om veilig te kunnen rijden op snelheid met alleen de hoofdbewegingen en de adem van een quadriplegic-bestuurder. Transformeren van vrachtcontainers in volledig uitgeruste klaslokalen en gezondheidsklinieken om in heel Afrika te gebruiken. Technische sensoren die melkveehouders helpen om de gezondheid van dieren beter te beheren en de melkproductie te optimaliseren.

Arrow helpt klanten innovatie vooruit te helpen en helpt de manier waarop we naar technologie, onszelf en de wereld kijken, te transformeren:

  • Ons Semi-Autonomous Motorcar (SAM) -project gaf onze partner Sam Schmidt de gelegenheid om opnieuw de sensatie van een racewagen te ervaren, na 16 jaar geleden ernstig invalide geraakt te zijn. Voormalig IndyCar-racer en quadriplegic Sam Schmidt reed als eerste met de gemodificeerde racewagen rond het parcours tijdens de Indianapolis 500-festiviteiten van 2014, en werd de eerste persoon met quadriplegie die met een hoge snelheid een raceauto bestuurde. Hij heeft sindsdien een topsnelheid van 241 km/u gehaald in de auto en hij reed de auto op grote hoogte tijdens de Broadmoor Pikes Peak International Hill Climb.
  • We werken nauw samen met Close the Gap, een non-profit organisatie die zich richt op het aanpakken van de digitale kloof door gereviseerde computers en technologieën te verspreiden naar ontwikkelingslanden, en het heeft onlangs het DigiTruck-programme met hen in Afrika gelanceerd; een mobiel klaslokaal dat op afstand opereert en fungeert als een digitaal educatiecentrum.
  • We hebben een melkveehouder geholpen die een idee had voor een automatisch temperatuurbewakingssysteem. Een pil die levenslang in de maag van een koe blijft, draadloos hun temperatuur doorgeeft en de boer de kennis geeft die hij nodig heeft om zijn leven en geld te redden. Arrow werkt samen met een wereldwijd netwerk van technologieleveranciers van wereldklasse en de pil is ontwikkeld met waarschuwingen per sms of e-mail wanneer een koe ziek wordt. En de boer gebruikt het niet alleen voor zijn koeien. Hij heeft nu een systeem dat hij met succes over de hele wereld heeft verkocht, in verschillende sectoren.

Ontdek meer door onze Forward-site of YouTube te bezoeken.

Wij geloven in Five Years Out. Wij geloven in beter.

How Can We Help?

We will only use your information in accordance with our Privacy Policy.

Connect met Arrow