Ivanti - Windows 10 migraties

Type: News
Published: 26/02/2018

Ivanti Windows 10

Het migreren naar een nieuwe versie van Windows koste in het verleden veel resources en leverde binnen IT afdelingen hoge kosten en frustraties op. Organisaties ontkomen er echter niet aan Windows 10 migraties op de agenda van IT afdelingen te plaatsen. Ivanti vergemakkelijkt het volledige Windows 10 migratie- en provisioning proces door middel van haar geavanceerde User Environment Management (UEM) oplossing.

 

Voordelen voor IT afdeling zijn onder andere:

SNELLE MIGRATIES

 

Migreer de meeste werkplekken met minder tijd dan zij-aan-zij migraties. Het merendeel van volledige migraties, inclusief userpersonalization, kan worden gedaan in een korte lunchpauze van 30 minuten of minder.

 

STREAMLINE OS PROVISIONING

Werk nieuwe of bestaande werkplekken bij met behulp van provisioning templates die pc-configuratiestappen minimaliseren en uw IT-team efficiënter laten opereren. 

 

HARDWARE-ONAFHANKELIJK IMAGEN

Er zijn geen meerdere images meer nodig om client van verschillende modellen of fabrikanten te migreren. Gebruik 1 eenvoudigere, gestandaardiseerde image en laat UEM de specifieke drivers, apps en profielen met betrekking tot de gebruiker vastleggen.

 

VASTLEGGEN EN CENTRALISEREN VAN GEBRUIKERSPROFIELEN 

Leg het gebruikersprofiel automatisch vast bij bestaande desktops en sla deze gebruikersprofielen centraal op en pas het vervolgens on-demand toe. 

Wilt u meer informaite over Ivanti, neem dan vrijblijvend contact op met het Ivanti team bij Arrow.

Download de datasheet

 
Contact
Arrow ECS B.V.
Elzenkade 1
3992 AD Houten
Nederland

T. 088 – 024 29 10
F. 088 – 024 29 99
E. sales.ecs.nl@arrow.com