Ivanti heeft nieuw partnerprogramma

Type: News
Published: 26/02/2018

Ivanti partnerprogramma

Op donderdag 22 februari heeft Ivanti tijdens de Partner Kick Off, het Ivanti Partner Programma met uiteenlopende hulpmiddelen voor sales en marketing en technische ondersteuning gepresenteerd. Met dit nieuwe programma biedt Ivanti meer mogelijkheden aan Managed Service Providers (MSPs), Expert Consultancy Partners en Expert Solution Providers (ESPs).

Het Ivanti Partner Programma verenigt al onze technologieën in één overzichtelijk programma. Daardoor kunnen voormalige partners van RESAppSenseLANDESKConcordeShavlikHEAT SoftwareLumension en Xtraction gemakkelijker met Ivanti samenwerken in een  portfolio.

Ivanti partners blijven in de toekomst een centrale rol spelen, daarom investeerd Ivanti fors in het partnerkanaal. De nieuwe Technical Reward registratie stelt partners in staat beloond te worden over de consultancy diensten die ze geleverd hebben aan hun klanten. Ivanti biedt partners belangrijke technische sales kennis, om ervoor te zorgen dat klanten de waarde van de oplossingen via demonstraties en Proof of Concept kunnen ervaren.

Het Ivanti Partner Programma in EMEA is gericht op het Channel en maakt gebruik van het waardevolle distributienetwerk van Arrow ECS. Met de snelle groei van het partnernetwerk, neemt de organisatie nu de volgende stap in de samenwerking met Arrow ECS om optimaal gebruik te maken van Ivanti's positie in de markt. Ivanti's unified endpoint management (UEM), security, service management en cloud service management (CSM)-oplossingen stelt partners in staat om belangrijke waarde toe te voegen aan de IT-omgeving van klanten.

Het Ivanti’s partnerprogramma biedt nieuwe middelen aan ESP-partners op vier niveaus – Basic, Silver, Gold en Platinum wwaronder een gepersonaliseerde portal voor snelle toegang tot de:

* Deal-registratie,  partnernieuwsbrieven, partner hotsyncs en webinars.
* Speciale sales- en technische training en certificeringsprogramma’s voor de partners.
* Sales enablement middelen, waaronder sales playbooks, battlecards en klantreferenties
* Uitgebreide marketing en social selling-tools, waaronder toegang tot het speciale Ivanti social mediaplatform voor partners en campaign starter kits

Voor meer informatie over het Ivanti Partner Programma, neem contact op met een van de Ivanti Specialisten van Arrow ECS.

 

 
Contact
Arrow ECS B.V.
Elzenkade 1
3992 AD Houten
Nederland

T. 088 – 024 29 10
F. 088 – 024 29 99
E. sales.ecs.nl@arrow.com