Arrow en Nutanix breiden samenwerking uit naar Benelux en Frankrijk

Type: News
Published: 08/01/2018
Type: Promotion
Ends: 08/01/2019
Nutanix_logo

Houten, 8 ja
nuari 2018 - Vallue-added distributeur Arrow Electronics en Nutanix, leider in enterprise cloud computing, hebben nieuwe 
distributieovereenkomsten gesloten voor de Benelux en Frankrijk. De organisaties werkten al samen in Spanje, Portugal en Scandinavië. Arrow wil met deze stap een sterkere nadruk leggen op converged en hyperconverged infrastructuuroplossingen.

De kern van het Nutanix-aanbod is Enterprise Cloud OS-software. Deze oplossing combineert computergebruik, virtualisatie en opslag om veilig een breed scala aan bedrijfsapplicaties en -services op multinationale locaties te laten draaien. De webscale-infrastructuur van het bedrijf is een nieuwe benadering voor het ontwerpen, implementeren en beheren van datacenters op een eenvoudigere en efficiëntere manier dan datacenters die zijn gebouwd met legacy-architectuur.

De distributieovereenkomst met Nutanix stelt Arrow’s channelklanten in staat om eindklanten state-of-the-art datacentertechnologieën te bieden op basis van servervirtualisatie voor gedistribueerde applicatie-omgevingen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan virtuele desktopinfrastructuur, data-analyse, cloud en unified communications. Enterprise-klanten profiteren van lastenverminderingen op het gebied van ruimte en energieverbruik, en hebben aanzienlijk minder opslagcomplexiteit nodig.

“Converged en hyper-co
nverged oplossingen hebben de manier waarop het moderne datacenter is ontworpen fundamenteel veranderd,” zegt Bart van Rheenen, Managing Director Arrow ECS Benelux. “Daarnaast bieden ze schaalbare platforms die voldoen aan de hoge markteisen op het gebied van schaalbaarheid en beheer. Ook combineren ze geavanceerde bereken-, opslag- en softwarelagen, met een veel grotere efficiëntie als resultaat. Nutanix is ??een grote naam in de datacentermarkt en we zijn dan ook verheugd met deze samenwerking.”
 
Contact
Arrow ECS B.V.
Elzenkade 1
3992 AD Houten
Nederland

T. 088 – 024 29 10
F. 088 – 024 29 99
E. sales.ecs.nl@arrow.com