News

Arrow Snow IT - the Innovation is here!

Nieuws Contact

Bent u zich ervan bewust hoe de wereld er straks uit kan gaan zien met alle hypes zoals IoT, Artificial Intelligence? En hoe past u uw organisatie hierop aan en/of welke afdaling heeft u nog te begaan?

Arrow organiseert op vrijdag 22 maart 2019 in SnowWorld Zoetermeer Arrow Snow IT 2019. In een dagvullend programma brengen we onze beste innovators samen op het gebied van Storage, Cloud en Security. 

Tijdens interessante plenaire- en breakout sessies gaan we razendsnel door de ontwikkelingen en uitdagingen in de markt heen. Het langlaufen is verleden tijd, we moeten innoveren en via snel slalommen de ontwikkelingen voorblijven.


Als bezoeker van de Infosecurity Data & Cloud Expo in Utrecht bent u te gast geweest in een van onze Arrow theaters, waar onder andere NetApp, Micro Focus, Gemalto & CheckPoint u al een tipje van de sluier hebben gegeven. 

Tijdens Arrow Snow IT gaan we dieper in op de ontwikkeling en hoe u als organisatie hier mee om kunt gaan.

Wat doet innovatie met u?
Naast interessante sessies, vertelt paralympisch kampioene Lisa Bunschoten hoe ze twee Olympische medailles heeft kunnen winnen tijdens de Olympische Spelen in PyeongChang door innovatie in de sport.
 
Heeft u dit jaar al op de latten gestaan of bent u meer fan van snowboarden? Na afloop van Snow IT gaan de pistes open en is er de mogelijkheid om, al dan niet onder begeleiding, te skiën of snowboarden. Mocht u liever niet de piste op willen, dan is het Arrow Après-ski café geopend om daar met collega’s uit het vak na te praten.