Liquidware labs
Liquidware Labs ™ is een marktleider en pionier in desktop virtualisatie-oplossingen voor de volgende generatie fysieke en virtuele desktops, waaronder VMware View ®, Citrix ® XenDesktop, Red Hat ® en Microsoft ® Windows ®.
De innovatieve en bekroonde producten van het bedrijf omvatten desktop inzichtelijkheid, desktop portabiliteit en ondersteuning voor IOPS acceleratie in niet-persistente VDI-omgevingen.

Liquidware Labs™ is specialist in het analyseren van de gebruikerservaring van VDI omgevingen. Daarnaast biedt Liquidware labs een volledige workspace management omgeving en een oplossing voor het beheren van gebruikers profielen. De producten van Liquidware Labs zijn VMware en Citrix gecertificeerd.
 
  • Portability - Robuuste, schaalbare gebruiker en applicatie virtualisatie oplossingen om OS migraties en lopende gebruikersprofielen over alle Windows desktops, met inbegrip van fysieke, VMware, Citrix en terminal servers, te beheren.
  • Visibility - Superieure, wereldklasse Desktop Data Metrics oplossingen voor desktop assessments, monitoring, validatie en diagnostiek om uptime en schaalbaarheid te waarborgen voor VDI omgevingen.
  • Acceleratie - Betaalbare storage IOPS Acceleration voor niet-persistente VMware Horizon View, Citrix en XenDesktop. 40X sneller per host.
 
Contact
Arrow ECS B.V.
Elzenkade 1
3992 AD Houten
Nederland

T. 088 – 024 29 10
F. 088 – 024 29 99
E. sales.ecs.nl@arrow.com