Commvault

Commvault is specialist op het vlak van data- en informatiemanagement. Het helpt bedrijven bij het activeren van hun data om meerwaarde te genereren en nieuwe inzichten op te doen, en bij het transformeren van moderne dataomgevingen. Met oplossingen en diensten die door een netwerk van partners en serviceproviders worden geleverd, beschikt Commvault over een van de grootste portfolio’s ter wereld op het gebied van databescherming en -herstel, cloud, virtualisatie, archivering en het synchroniseren en delen van bestanden.

Commvault wordt geprezen door zowel klanten als derde partijen om haar technologische visie, innovatie en het vervullen van haar rol als onafhankelijke en betrouwbare expert. Doordat het geen belangen in hardware heeft of andere zakelijke verborgen agenda’s, kan Commvault zich volledig richten op datamanagement. Verschillende bedrijven – van klein tot groot en in verschillende sectoren – vertrouwen daarom op de oplossingen van Commvault, zowel on-premise als in abonnementsvorm, op verschillende mobiele platforms en in de cloud.

Commvault heeft wereldwijd meer dan tweeduizend medewerkers in dienst, is Nasdaq-genoteerd (CVLT) en heeft zijn hoofdkantoor in Tinton Falls, New Jersey, in de Verenigde Staten. 

Ga voor meer informatie over Commvault naar www.commvault.com

 
Contact
Arrow ECS B.V.
Elzenkade 1
3992 AD Houten
Nederland

T. 088 – 024 29 10
F. 088 – 024 29 99
E. sales.ecs.nl@arrow.com