Check Point
Voor al 20 jaar heeft Check Point de missie om het internet te beveiligen. Vanaf het uitvinden van de Firewall naar het leiden van de Network Security industrie. Check Point richt zich op de ontwikkeling van die technologieën die nodig zijn om bedrijven te beveiligen omdat het Internet continue blijft veranderen.
 
Vandaag is het internet niet alleen een legitiem platform voor bedrijven; het is ook een veld voor cybercriminelen.
De verfijning en snelheid van deze evolutie groeit exponentieel door nieuwe soorten cyberattacks, een combinatie van bekende en onbekende bedreigingen, 'zero-day' kwetsbaarheden en verborgen malware binnen documenten, websites, hosts en netwerken.
Check Point een architectuur ontwikkeld voor de inzet van meer-laagse threat preventie dat maximale bescherming biedt tegen alle bedreigingen inclusief zero-day aanvallen.

Check Point heeft de Software Definded Protection (SDP) architectuur gedefinieerd en biedt de flexibiliteit die nodig is om om te gaan met nieuwe bereidingen en het omarmen van nieuwe technologieën.
Check Point biedt een breed scala van enforcement points, waaronder: high-performance netwerk security appliances, virtuele gateways, endpoint hosting software en mobiele device toepassingen. Het kan worden ingezet op het bedrijfsnetwerk of in de cloud.

In termen van de Controle Layer, heeft Check Point de meest geavanceerde next generation firewall in de markt.
ThreatCloud versterkt dynamisch de Check Point Threat Prevention Software Blades met real-time informatie over bedreigingen afkomstig van Check Point onderzoek, wereldwijde data sensoren, industrie feeds en gespecialiseerde intelligentie feeds.

En tenslotte wordt de Check Point architectuur beheerd door de een open en interoperabel systeem, gebaseerd op een uniforme architectuur dat voor centrale controle van security policies zorgt.  Dit stelt bedrijven in staat om optimale veiligheid te bereiken door de efficiënte monitoring en zorgt voor actualisering van het veiligheidsbeleid. Het systeem is modulair, zeer schaalbaar en open voor 3rd party systemen.

Check Point biedt de security architectuur die organisaties vandaag de dag nodig hebben om zich te beschermen tegen dreigingen van morgen.
 
 
Contact
Arrow ECS B.V.
Elzenkade 1
3992 AD Houten
Nederland

T. 088 – 024 29 10
F. 088 – 024 29 99
E. sales.ecs.nl@arrow.com