Catalogic Software
Catalogic helpt organisaties wereldwijd met het catalogiseren, beschermen en beheren van data met een intelligente data protection management oplossing.
Data groeit in fysieke, virtuele en cloud-omgevingen en kan de traditionele back-up en recovery benaderingen van organisaties belemmeren. Catalogic helpt bedrijven bij het transformeren naar een intelligent data protection management om zo aan de hedendaagse behoeften te voldoen.

In 2010 werd de NSB-oplossing op de markt geïntroduceerd, een oplossing voor gegevensbescherming op maat, gemaakt voor NetApp storage. NSB is een volledig geïntegreerd platform dat voorziet in een volledige bescherming van gegevens software met de DPX. NSB biedt een eenvoudige, kosteneffectieve bescherming van gegevens en de ramp recovery-oplossing en is eenvoudig te implementeren  in fysieke, virtuele en cloud-omgevingen.

De Smart Data Protection management oplossingen van Catalogic omvatten enterprise catalogus beheer; Catalogic ECX catalogi bestanden, virtuele machines en objecten voor de primaire en copy. Catalogic DPX Levert de snelste en meest zuinige back-up en disaster-recovery oplossing voor fysieke, virtuele en cloud-omgevingen, met volledig geïntegreerde ramp herstel en Bare Metal Recovery (BMR). Gebaseerd op de zeer efficiënte snapshot en replicatie technologie van NetApp, integreert Catalogic DPX volledig met VMware en Windows, Linux en UNIX  applicatie servers. En samen met de zeer efficiënte storage oplossingen van NetApp, vormt de Catalogic DPX één van de snelste back-up en disaster recovery oplossingen die momenteel beschikbaar is

 
 
Contact
Arrow ECS B.V.
Elzenkade 1
3992 AD Houten
Nederland

T. 088 – 024 29 10
F. 088 – 024 29 99
E. sales.ecs.nl@arrow.com