Nieuws Overzicht
 
 • Arrow Electronics selecteert ForeScout voor IoT-beveiliging

  ForeScout Technologies Inc

  Houten, 26 september 2017 – Arrow Electronics maakt vandaag bekend de producten van ForeScout Technologies aan haar portfolio in de Benelux te hebben toegevoegd. ForeScout biedt organisaties een ‘agentless’ oplossing om traditionele en IoT (Internet of Things) apparaten te zien en te beheren direct nadat deze verbonden zijn met het netwerk.  

 • Arrow boekt meer omzet en winst over boekjaar 2016

  Arrow ECS

  Arrow boekt meer omzet en winst in boekbaar 2016.  CEO Michael Longbeweert dat het afgelopen jaar goed liep doordat klanten, waaronder VARs en service providers, vaker kiezen voor Arrow in plaats voor andere distributeurs.   

 • Trend Micro Deep Security 10 beschermt servers in de hybrid cloud

  Trend Micro

  Deep Security 10 ondersteunt sandbox-integratie met Trend Micro Deep Discovery voor het detecteren van onbekende bedreigingen. Binnenkort wordt ook machine learning toegevoegd aan de groeiende lijst van geavanceerde threat defense-technieken.  

 • Arrow ECS biedt F5 Cloud Licenties aan MSPs

  F5 Networks

  Arrow ECS biedt  F5 Cloud Licenties aan MSPs in de Europese markt van zijn ArrowSphere cloud marktplaats . Arrow is lid geworden van het F5 Networks Cloud Licensing Programme en is hierdoor distributeur van F5 cloud diensten voor Managed Service Providers.  

 • Hoe VAR’s bedrijven helpen waarde uit data te halen

  Arrow ECS

  Big data wordt steeds belangrijker in zowel de private als publieke sector. Vorig jaar werd daarom de  Big Data Alliance  opgericht, met als doel het bedrijfsleven en de academische wereld meer samen te laten werken op het gebied van datatechnologie. Bart van Rheenen, algemeen directeur van distributeur Arrow ECS, was aanwezig bij de eerste bijeenkomst van de BDA.   

 • Nieuws archief >>