Welkom bij Arrow ECS​

Samenvoeging van activiteiten naar Arrow ECS B.V

Vanaf 4 juli a.s. worden alle activiteiten van Arrow ECS Networking & Security (voorheen Computerlinks Nederland B.V.) en Arrow ECS Nederland (voorheen Altimate Netherlands B.V.) volledig worden samengevoegd in: Arrow ECS B.V.
 
In het afgelopen anderhalf jaar hebben de verschillende bedrijven naast elkaar geopereerd. Door het verenigen van de sterke punten van de bedrijven en de keuze voor één uniform proces, hebben wij onze teams, systemen en processen geïntegreerd om vanaf 4 juli op eenduidige wijze onze services te verlenen in de best mogelijke kwaliteit.
 
Heeft u vragen over de samenvoeging? Neemt u dan gerust contact met ons op via 088 – 024 29 00

 

Arrow ECS Nederland

Arrow ECS is een wereldwijde Value Added Distributeur voor het professionele IT reseller-kanaal. Arrow ECS is gespecialiseerd in de levering van enterprise en mid-range IT oplossingen en diensten aan value added resellers, systeemintegratoren en ISV’s. Arrow ECS hanteert hierbij een unieke en innovatieve channel management strategie.

Naast een uitgebreide reeks van High-Performance IT producten van grote producenten bieden wij onze resellers en fabrikanten een naadloze logistiek, dienstverlening op maat, verkoop advies en ondersteuning, marketing ondersteuning en een uitgebreid aanbod aan trainingen en certificatie cursussen.
Onze producten zijn afkomstig van grote fabrikanten met topmerken en zorgt voor het succes van onze resellers. Alle producten van nieuwe fabrikanten worden zorgvuldig getest voordat ze ingezet door onze resellers en hun klanten. Ook zorgen we ervoor dat de IT-producten die wij selecteren perfect samen werken en kunnen worden gecombineerd tot krachtige IT oplossingen.

Als intermediair tussen fabrikanten en resellers biedt Arrow ECS een scala van diensten die toevoegen aan het succes en die de onze resellers ondersteunen in hun dagelijkse werkzaamheden

Het samenkomen van technologie en de groeiende concurrentie op de markt, onder zowel resellers als fabrikanten, doen de vraag groeien naar intensieve ondersteuning van een distributeur. Om, als de leidende distributeur met toegevoegde waarde in het kanaal, zo goed mogelijk te blijven voorzien in de behoeften van leveranciers en resellers, evolueert Arrow ECS naar een Channel Management strategie die is gebaseerd op drie componenten: channel ontwikkeling, marktontwikkeling en diensten

Contact​

Arrow ECS B.V.
Elzenkade 1
3992 AD Houten
Nederland

T. 088 – 024 29 10
F. 088 – 024 29 99
E. sales.ecs.nl@arrow